@1 hej, určite hneď opustí babu, s ktorou chodí, pretože sme v americkom filme a stačí, keď niekomu povieš, že ho miluješ a on si zrazu uvedomí, že aj on ťa miluje
radšej počkaj, až sa rozídu (ak je tu taká šanca) a aj potom by bolo lepšie nepoužívať také silné slová, ako "milujem", skôr len pozvať von. toto akurát človeka odplaší. predstav si, že je ti niekto vcelku sympatický, ale nad ničím ďalším si neuvažovala a on na teba vytiahne, že ťa miluje. asi mu neskočíš do náručia.
Ak sú vo vzťahu on aj jeho priateľka šťastní, tak by som im to nekazila. Ale môžeš aspoň skúsiť mu to povedať/naznačiť, nech si potom nevyčítaš, že si nič neurobila
Ak ju fakt miluje a sú spolu šťastní, tak ťa aj tak pošle niekam. Ak je to debil, tak mu to bude len vŕtať hlavou a posere to ich vzťah. Toto proste nikam nevedie, neser sa do vzťahu dvom ľuďom.
Fakt ma to vytáča, keď za mnou zbytočne dojde nejaká baba, začne mi toto vyprávať, strkať mi jazyk do huby alebo podobne keď aj tak vidí, že ja som maximálne šťastný a nemá šancu. A keď ešte niekto začne tie kecy že ona tu neni, že sa to nedozvie a podobne, tak mi je z toho človeka fakt na vracanie.
ak sú šťastní ..nerob to ..nekaz im to ..je strašne hnusné ,ked sa niekto tretí začne montovať do vzťahu....ale ak ..to medzi nimi nie je extra dobré ,tak skús ...možno niečo trhneš
@zuzana236 nechápem čo trepeš že si ho chce ukradnúť pomocou sexu veď to tam nenapísala ty čo už si.. to že mu chce povedať že ho miluje je sex? nemám ten pocit..
@youngchemist Vies to je len 1. krok najprv sa dobre ze nevyzlecie pred nim (mynisukna co ma 5cm a priesvitna podprsenka), a potom chcem vydiet chalana co ju sam potom nezbali a nep.jebe
@zuzana236 keď už tak tak MI (tebe je s mäkkým i) a my (viacerí je s ypsilonom) inteligentka.. máš 18 rokov a nevieš písať krásne. Tvoje diktáty museli byť písané krásne na päťky však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
radšej počkaj, až sa rozídu (ak je tu taká šanca) a aj potom by bolo lepšie nepoužívať také silné slová, ako "milujem", skôr len pozvať von. toto akurát človeka odplaší. predstav si, že je ti niekto vcelku sympatický, ale nad ničím ďalším si neuvažovala a on na teba vytiahne, že ťa miluje. asi mu neskočíš do náručia.
Skus a uvidis - ved ked si sprosta tak skus, a potom uvidis ako ta roztrha jeho frajerka
To je len moj názor...skus uvidiš
Ale ludia normalni nie su.... zijeme v spletitosti intrig, domienok a iracionality, takze v praxy sa to neodporuca, pokial nechces maler.
Viac ludi by sa tym malo riadit...
Ak ju fakt miluje a sú spolu šťastní, tak ťa aj tak pošle niekam. Ak je to debil, tak mu to bude len vŕtať hlavou a posere to ich vzťah. Toto proste nikam nevedie, neser sa do vzťahu dvom ľuďom.
Fakt ma to vytáča, keď za mnou zbytočne dojde nejaká baba, začne mi toto vyprávať, strkať mi jazyk do huby alebo podobne keď aj tak vidí, že ja som maximálne šťastný a nemá šancu. A keď ešte niekto začne tie kecy že ona tu neni, že sa to nedozvie a podobne, tak mi je z toho človeka fakt na vracanie.
a @14jaja7 skus to..
autorka: nejeb sa druhým do vzťahu.. platí to na celý tvoj život