hhonot to bolo tak ze on mamal velmi rad skoro sćhcel as chodit ...ale ja som zacul ajak oohovara odvetdy ho ignorujemaako najvac ma sere ze jeho nesere ze sa snim nebavim...ako uz mojunaj kamsku zamna tak povediac b´vymenil mam mu to povedat??:_(
hlavne ho nehodnoť ked sa s nim budeš rozpravat. čiže nepovieme "si idiot, hajzel a pako" cím mu pripisujeme nulovú hodnotu, ale "skus mi vysvetlit tvoje konanie, lebo som z toho zmätená" a to, že je sviniar si len nadalej mysli
dve veci su dolezite (okrem inych, ovsem a to pravda a laska. ak mu povies pravdu co ti vadi, ale bez lasky, je to zle. ak mu to povies s laskou, je to dobre, ak mu to z lasky nepovies, moze to byt dobre, ale nemusi...to sa neda urcit na zaklade toho, co si napisala. a to, ci ta ohovara je vedlajsie, lebo chces vediet, co mas robit ty, nejde teda az tak o to, co robi on. ale je divne, ze je to vraj kamos a pritom ta ohovara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
( )
Aj keby ste boli pohádaní, nemá ťa čo ohovárať.