Čau, čau, čau a ešte raz čau.
Výzva je pre vás jednoduchá... Nájdite mi najdrahší záchod, aký existuje na predaj. Či už je pozlátený, vyšperkovaný, vyskladaný diamantami alebo má nejaké funkcie, napríklad wifi, je mi to jedno. Hľadajte
@wewo WeWoo, ale no ták ja som chcel odkaz na najdrahší s prepáčením hajzel, aký vôbec existuje na tomto svete. Je samozrejme, že v tomto prípade, aký opisuješ, by som bral hocičo. Aj nevybrúsenú drevenú latrínu, po ktorej keby som sa tam vys*al, tak by som mal triesky na zadku!!
@majojo no ved ale ja by som tam za tebou prisiel s tou latrinou a dal na nu cenovku 1 milion euro a bol by to legitimne najdrahsi hajzel! A aby som nebol kkt tak by som ti urobil aj ten hotspot na wifi ak by som mal signal
@adka25 úžas, nádhera, rovno som si ich tam mohol pozrieť niekoľko.
No najviac ma zaujal ten za $ 4,753.88 ( KOHLER K-3901-0 Numi ), ktorý sa dá krásne zakomponovať do tejto doby a dá sa spárovať s mobilom, kde je pre neho appka na ovládanie. To je už iný luxus. hmm Zatiaľ vyhrávaš, uvidíme, či niekto príde s nejakým ešte drahším, čo na stránke nie je vyobrazený.
Pre ostatných, WC za 19 Milllion ( International Space-Station Toilet ) nerátame, povedal som, že najdrahšie WC na tomto svete, takže vedie toaleta za $ 5 Million ( The Hang Fung Gold Toilet ).
@Wewo to by si bol naozaj zlatý a ústretový v tej džungli, či kd eby som na teba natrafil
No, nie je to celkom takto. Ale je pravdou, ze ludia viac hodnotia svoje veci, nez rovnaku vec u druhych ludi. To trapi niektorych ekonomov. Ale inak ludia sa teraz biju o moznost vykonat svoju potrebu v Tatrach. Je tam vysoko v horach jeden hajzel, z ktoreho je uzasny vyhlad. Cakaju tam ako americania na iPhony.
Link na pojazdnú latrínu -keď ťa už nebaví srať stále na jednom mieste. » matrix.gulas.sme.sk/39818/pojazdna-... Bio z prírodných materiálov, 100% recyklovateľná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Potom hocijaky drahy hajzel co by som ti chcel predat by ti prisiel ako dobry deal
No najviac ma zaujal ten za $ 4,753.88 ( KOHLER K-3901-0 Numi ), ktorý sa dá krásne zakomponovať do tejto doby a dá sa spárovať s mobilom, kde je pre neho appka na ovládanie. To je už iný luxus. hmm Zatiaľ vyhrávaš, uvidíme, či niekto príde s nejakým ešte drahším, čo na stránke nie je vyobrazený.
Pre ostatných, WC za 19 Milllion ( International Space-Station Toilet ) nerátame, povedal som, že najdrahšie WC na tomto svete, takže vedie toaleta za $ 5 Million ( The Hang Fung Gold Toilet ).
@Wewo to by si bol naozaj zlatý a ústretový v tej džungli, či kd eby som na teba natrafil
» lmgtfy.com/?q=the+most+exp...
» indianexpress.com/article/lifesty...
obtiažnosť výzvy: 0 ako čokoľvek čo sa dá vygoogliť
@Prey01 "Horste a to se vyplatí!"
Nechapem tych horenosov ..co potrebuju taky luxus.
@Condition Keď bude mať takú požiadavku pre mňa moja starká, tak viem za kým ísť!
» matrix.gulas.sme.sk/39818/pojazdna-... Bio z prírodných materiálov, 100% recyklovateľná