viem kazdy z vas si bude mysliet ze som blazon... ale s celej duse milujem macky. mam ich strasne rad a mam k nim ovela vacsiu uctu ako k ludom. aj psy mam rad ale to neni ono. z maciek vizaruje nieco ine. nieco zvlastne co ma uplne ovladlo. mam doma 3
neboj Minonka nikto si NEBUDE mysliet ze si blázon, my si to už vsetci myslime...a tvojich tutu mutu spolocnikov lutujem.....to kvoli nim si sa pýtal ze ci uz si pripravený na sex?
Pokiaľ je tá mačka huŇatá a túli sa k tebe - tak je to milé a dá sa s ňou pohrať - ale pokiaľ škrabe a mnaučí tak sa to z nou nedá vydržať. Najlepšie sú malé mačiatka - s nimi sa dá najlepšie zabaviť
tiez ich nemam velmi rada.. a pred casom sa mi stalo, ze som pocula v noci z vonka take zvlastne zvuky, tak som niekedy okolo jednej nadranom budila otca ze asi niekto vyhodil do kontajnera babatko(fakt to tak znelo a ono sa to macky parili!
Suhlasim, ked kocur zacne bliakat, tak to je uplne ako plac dietata ... poznam to z cias, ked sme byvali este v starom dome a tam bolo okolo strasne vela maciek... ked som bola mensia, vzdy som myslela, ze niekde place dieta a potom mi to mama vysvetlila
I LOVE CATS...NAJKRAJSIA VETA NA SWETEEE AJ JA ICH STRASNE MILUJEEEM A KED VIDIM ZRAZENU MACKU TAK SA ROZPLACEM A VOBEC MI NENI LUTO CLOVEKA ALE VIAC MI JE SMUTNO ZRAZENEJ MACICKY a som rada ze aj taki ludia su na svete
mačky sú krásne kebyže si môžem vybrať, čo by som bola v ďaľšom živote, vybrala by som si mačku...sú mi blízke svojou povahou, a očarujú ma svojim výzorom a ty síce nie si príliš normálny, ale nie pre TÚTO tému...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
že by si sa mal viac baviť s ľuďmi aby si stále nezakladal takéto debilné diskusie.
Ale mačky sú super
Hej súhlasím mačky su v pohode, mám ich vcelku rada, ale tak zas žeby som ich stavala pred ľudí?
Nie, ja si nemyslím, že to je správne... nehovorím, že nenormálne-kto som ja, aby som také veci súdila? Ale byť tebou snažím sa s tým niečo urobiť..