Osobne ho hrám už cca 2 roky, a nemám problém si povedať DOSŤ! Napríklad teraz som ho už nemal cca 2 mesiace zapnutý, proste ma to neako neláka... Veď tam časom nemáš vlastne čo robiť.
Hlavne nezačni hrať Ultimu Online. Až táto hra JE závislosť
Napíš dôvod ale, prečo chceš prestať. Bez neho ti skutočne môžem povedať iba toľko, že je to na tebe.
ja som hral 3 roky lineage, polroka wow, a dokazal som prestat hned .... ale moj kamarat prestat nevie... cize zalezi na tebe ... na kazdeho to vplyva inak
To je kurva hra ja to teraz hrám že pol roka nič potom mi zajebe chvílu gemblím a potom nič ale z najhorších stavov som sa už dostal ked som cez letné prázdniny strávil 22 dní čistého času v hre a raz hraj aj dva dni v kuse uff ani tú hru nezačnite hrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
v tejto chvíli to vymaž a už sa to neopováž nainštalovať!!!
Osobne ho hrám už cca 2 roky, a nemám problém si povedať DOSŤ! Napríklad teraz som ho už nemal cca 2 mesiace zapnutý, proste ma to neako neláka... Veď tam časom nemáš vlastne čo robiť.
Hlavne nezačni hrať Ultimu Online. Až táto hra JE závislosť
Napíš dôvod ale, prečo chceš prestať. Bez neho ti skutočne môžem povedať iba toľko, že je to na tebe.
tomu vravim zavislost
prestan s tym a mas pokoj, najdi si nieco lepsie na robotu
Osobne keď vidím čo robí World of Warcraft s ľuďmi...nejaká marihuana sa môže schovať.
tak som bola celkom šťastná že mi to nešlo ani nainštalovať
Hned jak docitas moj prispevok s tym sekni