Ahojte, mám poslane prihlášky na PSA a na biotechnologie. Neviem som sama taka rozpolena neviem co by som chcela, viem ze su to tazke fakulty, co sa viac oplati ?
To su dost rozdielne smery, mozno ta vezmu na obidve a potom sa budes rozhodovat. Co sa viac oplati? Biotechnologie maju buducnost a stavat sa bude stale, takze uplatnenie si najdes s obidvomi. Ale ak by si sla na PSA, tak s biologiou a organickou chemiou neprides vobec do kontaktu a vacsinu skolskej prace budes robit v PC. Na chemickej budes zas viac experimentovat
stavebná tiež nie je výhra...na slovenskom školstve má neskutočne štve to, že učiteľovi je jedno, že ty popri škole pracuješ vo svojom odbore a sám sa dobrovoľne vzdelávaš...podľa mňa by sa to malo nejakým spôsobom zmeniť, že napr máš nejaké výhody, že nemusíš do školy niečo robiť a tak...ale muselo by to byť dosť dobre kontrolované,lebo potom by sa to mohlo zneužívať...
@narazuvzdornaa Aale čoby tak veľa toho FCHPT nezmenilo (iba že by som už predtým nemala sociálne návyky a schopnosť fungovať medzi ľuďmi, áno toto skôr )
@smajlo18 no ja som nebola ani predtym ukazkovy human, ale verim, ze keby mi robili MRI, CT mozgu, nejake psychotesty a DNA test pred a po STU, tak je uplne evidentne, ze som sa este viac vzdialila ludskym druhovym znakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Still worth it tho