dobryyy den prosim vas mate niekto skusenosti s brigadami? mam 16 rokov a nikde v ba si neviem zohat brigadu? mohli by ste mi niekto prosim vas poradit kde si vacsinou hadate brigady ? ako na to? aebo chodite cez agenturu? chcela by som si najst nejaku br
ja som brigadovala od 16 rokov a nikdy som nemala problem najst nieco ved idem do firmy poviem co chcem a co mozem ponuknut a bud ma zoberu alebo nie a vela firiem mas v BA cize aj vela prace ponukaju
@pumaamravec a do akych firiem mam ist napriklad ? ja som uz uplne zufala z toho ze nic neviem najst :/ este som na ziadnej brigade nebola tak neviem ako to chodi..
pod 18 je nenormálne ťažké nájsť brigádu -.- .... jedine tak ak letáky....a tie moje sa mi podarilo zohnať aj tak len cez kamarátku čo ma odporučila tomu ujkovi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
agentúry sú na chuja, ale zase máš takmer istotu, že tam nejakú jednorázovku isto zoženieš.
á nosluš je na chemickej, štor na stavebnej, sú to rôzne budovy