Mám problém rozhodnúť sa, kam na strednú. Mama ma posiela do neďalekého mesta na gympel. Ale frajer chce, aby som ostala v našom meste na gymnáziu. Tvrdí, že ak odídem, rozídeme sa. Mama si však myslí, že ak budem inde na škole, že budem preňho zaujímavej
to si vyberas skolu podla chalana?? Ehm neveim..gympel ako gympel ci? Sa rozhodni sama,ale ja nevidim dovod preco chodit do skoly v inom meste, ked ju mate aj u vas.
No a s tym chalanom nebudes navzdy podla mna tak cojavim.. Ja by som nesla prec,je to pohodlnejsie ale aj ine mesto ma svoje vyhody..
znovu ta ista rada... premyslaj, chalan chce tebou manipulovať ako tak vidim, užasne... a mama možno ani nechce aby si sa tak nanho viazala... zhodnot to podla toho ako je to vyhodne tebe a nie tvojej mame abo chalanovi...
mno tak ale ty s nim ces naco zostat?? nepocula si ho?? on sa vlasne s tebou v pohode rozide, to uz nema cenu... keby bol normalny, tak s tebou bude chodit aj ked budete daleko od seba(a az tak daleko zas nebudete...) ale on je kokot a decko, a proste jeb na neho...
suhlasim s Aiom... ak Ta ma tvoj chalan naozaj rad, thak sa kvoli par kilometrom urcite s Tebou nerozide... ak Ta kvoli tomu necha, thak wer mi, ze Ti za to absolutne nestoji... ale rozhodnut sa musis sama... v tomto pripade nezalezi ani na mamine ani na chalanovi... ale len a len na Tebe...
boze chalan ta vydiera ?Co je debil?Kvoli skole?Pozeraj na to, ze v zivote urcite neni prvy ani posledny ale studium ano, ak sa uplatnis a bude sa ti v buducnosti darit .... . teraz pozeraj na seba, nie na debila, ktory sa ti vyhraza. A ak sa stebou naozaj rozide, tak to nemalo zmysel. Kopec ludi ma vztahy na dialku, ci priatelia, snubenci alebo manzelia a klape im to.Ak ta lubi bude to klapat aj vam, ak nie, to sa dozvies ak mu oznamis, ze neides na gymko co ti vybral on.
Povedz mu toto. Kedze si mi dal na vyber ci skola alebo ty. vyberam si skolu v inom meste. takz eje mi to luto ale budem ta respektovat. sam si to chcel bay bay. Ja by som spravil to co som napisal co ine? Ale zasa ak mate gympel v meste kde si tak na co ist niekde inde? ach jaj ta decka laska
Zlatinko, ak ste deviataci, tak sa skor ci neskor rozidete tak ci tak. Tak, prosim ta, prestan byt infantilna, aj ked teda na to este mas pravo, ale nevadi. Ser na nejakeho blba, ktory ta o chvilu aj tak okasle ci uz kvoli kamaratom alebo nejakej inej tave a rozmyslaj do buducnosti. Ak je ta skola v nedalekom meste lepsia ako ta, co je v meste tvojom, chod na tu. Ak ta v tvojom meste, chod na tu, ser na mamu, ale s chalanom sa podla mna aj tak rozidete, takze to mas jedno. A mozno ho nechas o chvilu ty, ale hlavna je aj tak skola.
ahoj.chalan nemá právo diktovať ti. nestojí ti za vzťah, ak ti dáva ultimáta. je pod tvoju uroven, ak ťa nepochopí. a pravda je, ze raz sa tvoj partner nudiť začne. omrzí ho to. nie kvôli tebe, ale kvôli tomu, ze ziadni dvaja ludia nemozu byt stále spolu. aj manzelia sa istý cas nevidia.
podla mna by si a mala rozhodnut nie podla mamy a frajera ale podla skoly. ktor a je lepsiea. lebo ked si vyberies tu horsiu len koli frajerovi podla kmna aj tak sa rozifdete za chvilu a potom co...potom si mozno budes vycitat z si nepocuvala mamu ale kao chces
Rozhodni sa sama. Bez mamy a bez frajera. Je to tvoj život. Pochybujem, že s tým chlapcom budeš veľmi dlho a ak si vyberieš podľa neho a rozídete sa budeš to ľutovať. Nemysli na to ako to je teraz, ale na to ako to bude o niekoľko rokov, čo by si chcela v živote robiť. Ako si zariadiš, tak budeš mať..
Btw.: ak by ťa ten chlapec mal tak veľmi rád, ako to tvrdíš, tak by sa s tebou kvôli škole nerozišiel, a vydržal by ten čas bez teba.
takto: ja som deviatacka,on druhak na gympli. na tom nasom. povedal mi,nech sa rozhodnem sama,ale on si mysli,ze ak pojdem inde na gympel,nevydrzi nam to...
ahojček Najhappy. Myslím, že ak sa veľmi ľúbite, nerozídete sa, aj keď ste ešte moc mladučkí. Ten tvoj chlapec nechce od teba nič zlé, lubká ťa a chce ťa mať pri sebe čo najviac. Predpokladám, že plánuješ ísť po strednej aj na výšku, to znamená, že je im na príjimačkach jedno aký maš gympel, bude ich zaujímať matura, lebo podla známok z nej získaš bodíky potrebné na prijatie. Tak už zostáva len na tebe, ktoré mesto si vyberieš. neviem ako ďaleko sú od seba tie mestá ale ak by ste sa mali vidieť len cez víkendy, je fakt že váš vzťah bude ohrození.Odcudzíte sa. A je to hlúposť, čo tu píšu niektorí, že ak je láska silná, vydrží aj keď sa budete vidieť len raz za týždeň alebo mesiac.Viem o čom hovorím a pozri si aj štatistiky. Neviem ale tebe by nechýbal? Ja som mala tiež chlapca v tvojom veku, láska až za hory a nevedela som si predstaviť deň bez neho ani on bezomňa. Boli sme spolu 5 rokov a za tých 5 rokov sme sa nevideli asi dokopy asi 5 dní. A nerozišli sme sa, pretože láska vypršala, stalo sa niečo iné. Takže je to na tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No a s tym chalanom nebudes navzdy podla mna tak cojavim.. Ja by som nesla prec,je to pohodlnejsie ale aj ine mesto ma svoje vyhody..
Btw.: ak by ťa ten chlapec mal tak veľmi rád, ako to tvrdíš, tak by sa s tebou kvôli škole nerozišiel, a vydržal by ten čas bez teba.