Proste do našééj školy prišiel pred rokom novy chalán celkom pekný dasáá..Prvy den ako prisiel do nasje skoly reval lebo ho starsi ziaci nazivali nevadi o rok prisla aj jeho sestra do tej istej skoly je too mojá spolužiačká a zaroven aj najlepsia kamoska
@nevad í tak neviem, či aj ty by si neplakal, hnisko, neviem!
dievka zlata, to, ze sa ti paci, to nestaci na chodenie. a zjavne ked sa pytas kvoli takejto hluposti, ci mas s nim ostat, tak ho nemas dost rada, lebo ak niekoho mas fakt rada, tak ti na mienke druhych prilis nezalezi - zvlast ak je takato prifajcena...keby sa jednalo o daku rozumnu kritiku nanho, tak to uz jasne, ze treba sa zamysliet.... cize neostavaj s nim a par rokov najblizsich sa ani nedavaj dokopy s nikym, dobre?
Ludia, majte trochu pochopenie. Aj vy ste mali 12 rokov....
Mila Kika, tak sa volas, ze?
Myslim, a nech to bude zniet akokolvek zle, ze by si sa s nim mala rozist. V tvojom veku este nepotrebujes chodit s chlapcami bez ohladu na to ci su plackovia alebo velky marchi. To ries v 15-16. Teraz sa venuj kamaratkam, trochu skole a neries hluposti ktorymi si kazis detstvo. Uz len fakt, ze uvazejes o rozchode prezradza, ze si si neni stopercente ista vasim vztahom.
A k tomu, ze ta ti mnoho ludi posiela kade lahsie: nerobili by to keby si pisala normalne a keby si neriesila veci na ktore mas este cas.
bola som najpopularnejsia baba na skole, teraz uz to tak nie je, lebo chodim s plackom..
toto je americky sen z kalifornskej skoly ? ti co si z neho robia srandu su futbalisti, alebo vodnopolisti..nehaj ho zazit jeho sen o looserkovi co prijde na novu skolu, vsetci mu robia zle, zacne chodit s najpopularnejsou babou na skole a napravi sa, potom sa s tebou rozide aj on, ked ho spravis popularnym, zrani ta, vykasle sa na teba, ale vrati sa mu to a budes sa smiat posledna
a my sa tu dogrcame vsetci pretoze ty nam o tom urcite povies !!! on ma tiez 12 ? nech si zobere hokejku radsej a ide hrat von hokejbal s ostatnymi na ulicu
@transplantovana ano ja viem, sam som pobureny tym, ze ja som stracal svoju mladost bezstarostnym hranim sa s hokejkou, futbalovou loptou a podobne.. asi sa idem hanbit niekam
boze sa trochu uvedomte, jej tu nadavate a hrate sa na panov dokonalych, tak dievca ma 12 a to ze jej napisete aka je sprosta jej ma akoze pomoct vyriesit pre nu tento problem? haha ... akoby ste nikdy nemali 12, vam sa nikto nepacil ked ste boli mensi? no dovolte mi sa zasmiat..
to ze uvazujes ze sa s nim rozides kvoli negativnym reakciam okolia, znaci len o tom, ze si na riesenie vztahu primlada a nevies este o com to cele je .. ak by si ho mala skutocne rada bolo by ti jedno co by o vas hovorili druhi a namiesto toho chalana, by si poslala do haja prave tych, ktori maju sproste pripomienky ..
@happycat tak ked riesi take chujoviny ci si vybrat medzi oblubenostou a chalanom milym ktoreho ma rada tak asize sprosta je a nie malo.ale to pochopi asi az ked si vyberie tu "oblubenost ".a vek tu nic neznamena keby si povedala 5 rocnemu decku ci si vybrat medzi ocom a niakym prachatym chlapom tak pochybujem ze si vyberie prachateho chlapa lebo na otca je to decko naviazane tak tu netrep ze ked ma 12 tak nemoze uvazovat podla citov
@protessst snazila som sa vyjadrit objektivne a sproste slova, ktore by som mohla napisat, som si odpustila, lebo viem, ze by jej to nijak nepomohlo .. a nemyslim si, ze som ja ta co tu trepe, ja nehovorim z cesty co by bolo, ako by bolo, keby bolo to a to .. 5 rocne deti a ich ockovia je uz nieco ine vies .. napisala som to co z toho jasne vyplyva a to ze na take veci ma cas kedze da radsej na reci okolia ...
Drahá, koho tu ideš odrbovať? Nabudúce to rob menej priehľadne. A ktovie koľko máš v skutočnosti rokov a či si vôbec dievča, ale ak ti tento spôsob trávenia času na nete príde vtipný, tak je to už s tebou vážne zle a je to jedno či si dievča, alebo chlapec a či máš v reáli 16, 14 či 26. Smutné.
akože práve som totálne brutálne zemrela dlhú chvíľku mi trvalo pokým som to prečítala ale stálo to za to... pripadám si ako retard keďže sa tu o pol tretej ráno smejem hlasno pri počítači.. ale nevadí.. aspoň si uvedomujem jednu vec.. som rada za to ako ma rodičia vychovali a ďakujem za to že ma v 12tich viac zaujímal Herkules v tv ako chalani
Najväčší fail je asi to, že ste to riešili cez pokec, no ako by to bolo, keby ste si to povedali z očí do očí, to sa teraz už nenosí, všakže... a potom ešte to, že ťa trápi, že už nie si obľúbená na škole...no máš to fak ťažké dievča...
@souri čo máš proti pokecu? Ty nesnívaš o princovi, ktorý ťa cez RP-čku požiada o ruku a priloží k tomu link na obrázok blikajúceho trblietavého epilepsiu-spôsobujúceho srdiečka??
nedavaj na nazory ludi, ktorych nepoznas a ktori ta urazaju. ak si rozumiete a myslis, ze s nim mozes byt stastna, tak sa poznávajte a hladajte kompromisy plné ucty a láskavosti. a moze vam to vyjst. ale ak nie ste na vztah pripraveni, nezacinajte spolu chodit.
dalo mi zabrat precitat to az do konca..fakt by si sa mala venovat viac skole a kamaratkam...mas na chalanov este cas, ver ze to nie su len reci...uzivaj si detstvo a hlavne sa nesnaz rychlo dospiet..potom to budes lutovat
ja v tvojom veku som riesila ci sa pojdem hrat na skryvacku k susedovi alebo futbal..o pokeci som ani nesnivala a internete detto..no a i tak mi bolo tych bezstarostnych cias malo..
@nenay To myslíš vážne? Nie, ja o tomto fakt nesnívam. Čo je to za chalana, ktorý nevie svoje city vyjadriť naživo ale iba cez internet? A keby ma tak niekto požiadal o ruku tak by som ho poslala kade lahšie. Ale ty máš na to zrejme iný názor a ja ti ho neberiem...pre mňa za mňa sa aj vydaj cez net keď ti to nevadí
vieš koľko ešte budeš mať takých do tridsiatky?? ale tak je to od teba dosť hlúpe ak sa v láske riadiš podla toho čo iný hovoria..to len rada ...mala by si sa zamyslieť asi čo ho máš fakt rada....
@kikushka1254 urcite s nim ostan, ved je evidentne, ze ide o lasku skapem z teba dievca,uloz si toto tvoje forum, raz ked vyrasties, si spomenies aka si bola sprosta a nevyspela internet by mali robit na IQ test... alebo aspon web stranky namiesto registracie IQ test
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Naklusaj k mamičke a vypýtaj si facku.
Vymienate si pokeman nalepky?
Radsej zbal nejakeho vyspeleho co ta nauci ze nemas plytvat dlzdnami
A ZEMREM OD SMIECHU (rofl
Ty si už jaká pitcha
1. na také veci máš ešte kopu času
2.ten tvoj pravopis je otrasný (hovoria ti niečo čiarky,diakritika a podobne ?)
3.si vrcholne povrchná
Eto vsjo.
dievka zlata, to, ze sa ti paci, to nestaci na chodenie. a zjavne ked sa pytas kvoli takejto hluposti, ci mas s nim ostat, tak ho nemas dost rada, lebo ak niekoho mas fakt rada, tak ti na mienke druhych prilis nezalezi - zvlast ak je takato prifajcena...keby sa jednalo o daku rozumnu kritiku nanho, tak to uz jasne, ze treba sa zamysliet.... cize neostavaj s nim a par rokov najblizsich sa ani nedavaj dokopy s nikym, dobre?
Dievčinka, poslúchni ffx- a !! Ale skutočne !
pardón drahý
A vyrieš to podľa toho čo chceš viac ,ak chalana ostaň s ním. A ak chceš radšej byť obľúbená tak sa s ním rozíď.
No možné je ,že to spolu nesúvisí.
A moja zlatá... Kašli na to čo hovoria ostatní... Ak ho miluješ nie je čo riešiť... kofola...
1.z toho čo som si prečítala mi pripadáš ako rozmaznaná barbie
2.zrejme sama nevieš čo chceš
3.píšeš hrozným štýlom
4.prehodnoť svoj rebríček hodnôt radšej tak,aby bol zoradený opačne ...
Mila Kika, tak sa volas, ze?
Myslim, a nech to bude zniet akokolvek zle, ze by si sa s nim mala rozist. V tvojom veku este nepotrebujes chodit s chlapcami bez ohladu na to ci su plackovia alebo velky marchi. To ries v 15-16. Teraz sa venuj kamaratkam, trochu skole a neries hluposti ktorymi si kazis detstvo. Uz len fakt, ze uvazejes o rozchode prezradza, ze si si neni stopercente ista vasim vztahom.
A k tomu, ze ta ti mnoho ludi posiela kade lahsie: nerobili by to keby si pisala normalne a keby si neriesila veci na ktore mas este cas.
inak @kikushka1254 toto čo si napísala si vytlač a zarámuj nad posteľ. keď si to o pár rokov prečítaš, bude ti ľúto, že si niekedy mala 12
toto je americky sen z kalifornskej skoly ? ti co si z neho robia srandu su futbalisti, alebo vodnopolisti..nehaj ho zazit jeho sen o looserkovi co prijde na novu skolu, vsetci mu robia zle, zacne chodit s najpopularnejsou babou na skole a napravi sa, potom sa s tebou rozide aj on, ked ho spravis popularnym, zrani ta, vykasle sa na teba, ale vrati sa mu to a budes sa smiat posledna
a my sa tu dogrcame vsetci pretoze ty nam o tom urcite povies !!! on ma tiez 12 ? nech si zobere hokejku radsej a ide hrat von hokejbal s ostatnymi na ulicu
to ze uvazujes ze sa s nim rozides kvoli negativnym reakciam okolia, znaci len o tom, ze si na riesenie vztahu primlada a nevies este o com to cele je .. ak by si ho mala skutocne rada bolo by ti jedno co by o vas hovorili druhi a namiesto toho chalana, by si poslala do haja prave tych, ktori maju sproste pripomienky ..
stačí?
musela som rypnúť ale nieeee
v Afrike 11 ročná by už bola stara dievka,
preto sa ho kikushka1254 drž a kašli na všetkých..
filip
ja v tvojom veku som riesila ci sa pojdem hrat na skryvacku k susedovi alebo futbal..o pokeci som ani nesnivala a internete detto..no a i tak mi bolo tych bezstarostnych cias malo..
takze si uzivaj detstvo ..