Ja ju milujem ! Stále na ňu myslím... ja som siedmák na ZŠ a ona je deviatačka .. kamaráti sme perfektný , ale zdá sa mi , že ona cíti to isté aj ku mne , ale nijako to neprejavuje.. správa sa ,ako keby sme spolu chodili, ale inak ako keby to nechcela ..
ja ked som bola osmacka tak som snivala o 18-20 rocnych, nakoniec som ako 14rocna zacala chodit so 17rocnym cize neviem ti povedat naisto ze mas sancu.. aj s rovesnikom by to bolo blbe, nie este s mladsim
ja keby chcem chalana a on mi napise ze ma chce, tak na neho skocim a znasilnim ho a nie ze mu odpisem " "
to je skorej znak toho ze nema co na to povedat lebo to neciti tak isto ako ty
@anitchka hovorím ti , že vôbec neprejavuje city a stále ich mení , ja nikdy enviem čo chce .. raz som ju išiel odprevadiť domov a úplne sa pritiskla ku mne.. inokedy na mňa celkom sere.. (väčšinou pred kamošmi)
@hoperpohroma a tak povedz mi uprimne..ked ti nejaky kamarat, povedzme hoc aj dobry, napise hento: chcem ta!
budes to brat ako relevantny dokaz toho, ze sa do teba zalubil a chce byt s tebou, alebo to vezmes len v ramci srandy? (rovnako ako to mohla vziat aj ona a napisala mu smejka)
@trdelniiiq máš pravdu.. aj ja by som to zobral zo srandy ale ako sa ona ku mne správa niekedy tak mám pocit ako keby sme boli spolu už aspoň mesiac..tak som myslel , že keď jej napíšem , tak mi aspoň odpíše niečo a nie smajla..
@frodo2 mozno ta ma rada len ako kamarata..mam x znamych, ku ktorym sa dievcata spravali pritulne a neviem co, a napriek tomu ich brali len ako kamaratov a nic ine..
@hoperpohroma väčšinou keď niekto niekomu napíše : chcem ťa.. alebo niečo podobne , tak ten druhý neverí a bojí sa , že keď mu napíše , že : aj ja teba.. tak by henten prvý povedal , že : srandujem , alebo niečo také..
@hoperpohroma tak dobre no, ty by si to brala takto ..ale kym jej on sam nepovie normalne ze ju chce a ze to myslel vazne, nikdy sa nedozvieme, co tym smejkom myslela ona a ako to pochopila
@frodo2 myslim hlavne ze by si nemal pouzivat tento vyraz..
pozri, ja nechcem byt zla, ale mam priatela rok a pol a toto slovo sme za cely cas nepouzili tak casto ako si ho ty napisal v tomto fore.. ono ma svoj vyznam a je to vyznam, ktoremu asi este presne nerozumies.. je to obetavost, tolerancia, je to nieco co sa dlho rozvija a niektori ludia nezistia nikdy co to znamena.. hovorit to pokial s nou travis len malo casu a aj to ako kamarat a predsa len, mas 14 ci kolko, tak nie je to uplne na mieste.. podla mna kasli na to, pockaj az budes vacsi a nad tymto sa usmejes a mozno nakoniec budes s nou ale teraz je este skoro si myslim, aj ta priepast medzi dievcatami a chlapcami byva vacsia, preto si vacsinou dievcata hladaju starsich alebo rovesnikov, mladsich velmi malokedy.. chcu oporu, istotu a silu a nie byt babysitterky.. (to neber ako urazku)
Krásne Pravý muž počká ,takže radím ti čakaj na svoju vyvolenú oplatí sa. Láska kvitne v každom veku. Je jedno , že je od teba staršia ,časom odkvitne lebo je od teba staršia ,a ty si nájdeš inú dovtedy si však užívajte čo láska prináša .
nenehaj sa zblbnúť - na základke som mal veľkú lásku, bola o dva roky staršia a bol som do nej buchnutý od piateho ročníka.... Chodievali sme spolu zo školy, bola to spolužiačka môjho najlepšieho kamaráta.... Takže som sa vždy vedel pichnúť do party.... Ono vychádzali sme spolu super, čato sme kecali a pod... V sedmičke som jej povedal, že som do nej blázon... pisal som jej smsky, volal som jej....nikdy ma nezrušila.... vždy sme pokecali, keď som jej zavolal....potom mi povedala, že má frajera....neskôr sa mi tento týpek začal vyhrážať a pod...... bolo z toho hovne a čil sme dobrí kamoši...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ja keby chcem chalana a on mi napise ze ma chce, tak na neho skocim a znasilnim ho a nie ze mu odpisem " "
to je skorej znak toho ze nema co na to povedat lebo to neciti tak isto ako ty
budes to brat ako relevantny dokaz toho, ze sa do teba zalubil a chce byt s tebou, alebo to vezmes len v ramci srandy? (rovnako ako to mohla vziat aj ona a napisala mu smejka)
a keby som ho nechcela tak mu odpisem prave smajla alebo inu podobnu srandu
» www.spovednica.sk/detail.php?stat...
pozri, ja nechcem byt zla, ale mam priatela rok a pol a toto slovo sme za cely cas nepouzili tak casto ako si ho ty napisal v tomto fore.. ono ma svoj vyznam a je to vyznam, ktoremu asi este presne nerozumies.. je to obetavost, tolerancia, je to nieco co sa dlho rozvija a niektori ludia nezistia nikdy co to znamena.. hovorit to pokial s nou travis len malo casu a aj to ako kamarat a predsa len, mas 14 ci kolko, tak nie je to uplne na mieste.. podla mna kasli na to, pockaj az budes vacsi a nad tymto sa usmejes a mozno nakoniec budes s nou ale teraz je este skoro si myslim, aj ta priepast medzi dievcatami a chlapcami byva vacsia, preto si vacsinou dievcata hladaju starsich alebo rovesnikov, mladsich velmi malokedy.. chcu oporu, istotu a silu a nie byt babysitterky.. (to neber ako urazku)