no tak ale aj podľa toho koľko ľudí berú. koľko sa hlási... koľko ľudí mohlo zmaturovať na 1,1, 1, 1 či tam berú len podľa známok, a tak... známky nie sú zárukou úspechu...
@siss a @3 prikláňam sa k tomuto názoru. No ale keď pozerám na to čo si tu napísala do @7@anya tak tam sa určite robia prijímacie skúšky to znamená že to nevyzerá pre teba ružovo ani keby si mala čisté 1 a nie len z maturity ale aj za celé roky. Šancu máš vždy a všade ale keď sa hlási toľko uchádzačov(aj keď tomu neverím čo si tu napísala). Najväčší záujem je o APZ v BA a tam sa hlási na jedno miesto 19 uchádzačov. Čiže bude tam trocha iný pomer ale aj tak už len ak 10 uchádzačov sa hlási na jeden flek tak je to dosť náročné. Prv treba urobiť čo najlepšie prijímacie skúšky a potom sa modliť aby ťa nevytlačili tí čo budú mať rovnaký počet bodov z testu tým že budú mať lepší priemer zo strednej školy/gymnázia, lebo aj to ešte rozhoduje a nie ako tu spomenula @adaadisallaares@8. Sú dôležité aj známky zo strednej školy/gymnázia, isteže pokiaľ neurobíš prijímacie skúšky na 90% - 100%. Lebo už aj také sa stalo dokonca som mal známeho že proste mal ešte dostatok bodov lenže rovnaký počet bodov mali ešte cca. 30 študenti ako on a len preto že mal dvojky na maturitách tak ho vytlačili až za čiaru a proste nepriali na školu.
@pa3cek ale niekde,.. už neviem, na ktorej škole. som to pozerala. Známky z vysvedčení sa neberú do úvahy. a prijímajú len podľa skúšok a bodov, ktoré v nich dosiahneš. Ale tak všade je to iné. Niekde prijímačky nedávajú a dostávajú sa tam, len na základe prospechu..
Nepaci sa mi skola, kde beru len podla znamok, je to silne subjektivne.. druha vec, nepaci sa mi skola kde beru dalsich 200 ludi okrem mna, ale tvoje rozhodnutie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
šanca je vždy