ked dam dolu tricko-stale mam viditelne inu farbu pokozky,kopirujucu tvar kratkho tricka.To mam snad uz od nepamäti.Na ramenách som biely,a kde končí akoby rukáv v tom kontraste jak španiel snáď. Rovnako aj vzadu za hlavou na krku. DÁ SA TO ZOSVETLIŤ?
@firestorm normálne ma začalo baviť čítať kade tade tvoje odpisy na ľudí ako by ti došla všetka trpezlivosť akurát som rada že také nejde voči mne to by som sa asi nesmiala
Nemyslim si ze neni vola ale co normalne ti k tomu mame akoze napisat ? sak to je prirodzena vec ktoru asi nikto na svete okrem teba neriesi lebo ani nema ako
@torpedo08 akoze co mate k tomu napísať? Hovoris jakeby som bol jediny kto to tak má. Sak to je prirodzena vec bla bla bla...
Co to su za kraviny. To sa uz nemoze ani ziadna otazka polozit?
Tak napíš napríklad... ja neviem... žeby ... "Nie nedá sa to zosvetliť, je to úplne normálne, majú to tak všetci ktorí sa neopalujú v solárku rovnomernne, ale tiež sa mi to nepáči/ale nikdy som to neriešil pretože som sa nad tým nepozastavil."
Nabudúce skúste niečo takéto. Lebo toto tu je už ako nejaká banda čo čaká na nové fórum a status kohokoľvek kto nie je ten starý birdzák aby ho zosmiešnil a dourážal.
klud nerozculuj sa jasne ze sa mozes pytat co len chces akukolvek blbost sak aspon to tu zije len sa nemusis urazat za blbe odpovede potom sak o co ide ? o nic
Tak ak to naozaj myslíš vážne, zosvetliť kožu je oveľa ťažšie ako opáliť, teda ak si prirodzene ľahko sa opaľujúci typ. Ale na zosvetlenie kože sa používa napr. citrón, prípadne sóda bikarbóna.
hej presne ako píše @torpedo08 v @16 nemôžeš sa urážať za to čo ti tu ľudia píšu, máme hociaké vnímanie aké otázky sú blbé a platí "na blbú otázku blbá odpoveď"
existujú zosvetľujúce krémy ale na to čo chceš ty sú nepoužiteľné, hentaké línie má veľa ľudí a sú prirodzené.. chcela by som ťa vidieť ako by si vyšiloval nad líniou od hodiniek na ruke, ja takú mám to by si veru nechcel, keď ťa hentoto trápi
@nerwous15 neviem kto by chcel vyzerat tmavo v nasej spolocnosti... a vseobecne, ked je biely...
Ved to je ten problem.
Ale tu si ide clovek len po posmech.
Tak v lete bolo veľa takých, aj ja ...potom som nosil tielka, medzitým sa schladilo, zase tričko a to tričko bolo také univerzálne ...ale tak v lete viac plánujem sa hore bez odhaľovať, či už mám pekáč alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nač sa pýtaš na názor a zakladáš fórum?
Či keď otázke nie je smerovaná priamo na vás tak niet vo vás vôle sa vyjadriť k veci?
@Wera55555 ale kdeže, drahá Vieročka, ty si zlatá dievočka
Co to su za kraviny. To sa uz nemoze ani ziadna otazka polozit?
Tak napíš napríklad... ja neviem... žeby ... "Nie nedá sa to zosvetliť, je to úplne normálne, majú to tak všetci ktorí sa neopalujú v solárku rovnomernne, ale tiež sa mi to nepáči/ale nikdy som to neriešil pretože som sa nad tým nepozastavil."
Nabudúce skúste niečo takéto. Lebo toto tu je už ako nejaká banda čo čaká na nové fórum a status kohokoľvek kto nie je ten starý birdzák aby ho zosmiešnil a dourážal.
Ďakujem.
existujú zosvetľujúce krémy ale na to čo chceš ty sú nepoužiteľné, hentaké línie má veľa ľudí a sú prirodzené.. chcela by som ťa vidieť ako by si vyšiloval nad líniou od hodiniek na ruke, ja takú mám to by si veru nechcel, keď ťa hentoto trápi
a JA som ti odpísala AJ seriózne
Aj mna tu prechadza trpezlivost s niektorymi jedincami.
Ved to je ten problem.
Ale tu si ide clovek len po posmech.