@neoriginalna ako vyhodu v tom tablete vidim ze hockedy mozem odpojit tu klavesnicu a ist len tak na net..nieje to take male ako mobil takze je to aj pohodlnejsie nez mobil aj notebook.. ale na tie prace neviem ci nebude lepsi ntb..tak sa neviem rozhodnut
@simka1311 ja nvm ako si ty zvyknuta celkovo ale ja by som na tablete nevedela robit ziadne prace a celkovo nenavidim na tablete ist co i len na FB
a podla mna si to zbytocne skomplikujes ze budes muset mat so sebou klavesnicu.. ked si kupis maly notebook tak si ho das v pohode do kabelky a zabere ti asi tolko miesta ako tablet s klavesnicou
@neoriginalna tak ja fakt neviem...v poslednom case som viac zacala preferovat chodit na net cez mobil lebonemusim vkuse zapinat pc idem sem len na chvilku a mam..ale ked sa tak nad tym teraz zamyslam tablet je trochu vacsi a na tom sa asi bude horsie pisat
Ja mám netbook a je to najvačšia pičovina akú som si kedy kúpila, nič nevládze. ale asi sú aj lepšie netbooky ako mám ja, každopádne už by som do toho nešla, kúpim si normálny notebook a budem spoko. tablety sú mi vrcholne nesympatické a neviem čo je na nich tak super že ich všetci chcú do školy
asus transformer alebo teraz HP ma zaujimavy model, neviem ako sa vola...
ak by som isiel do notebooku, tak nieco okolo 13 palcov a uz vykonnejsie, aby som na tom spustil aj hru nejaku, kedze desktop mi konci a ktovie ako dlho budem u nasich
Skúšala som si do školy brať tablet s klavesnicou, ale tá klávesnica je taká malá, že keď som musela rýchlo písať, tak som nestíhala a mala som neskutočné nervy z toho, že je to také malé. A tak som si do školy znova brala svoj ultrabook, odporúčam radšej ten. Aj keď ten môj stal viac ako 500€... tie malé netbooky sú niekedy spomalené, hlavne ak sú lacnejšie, švagrina taký mala a prestala ho po čase používať, lebo naň treba veľmi veľa trpezlivosti
Kedysi ked som planoval, ze budem studovat, som riesil podobnu dilemu, kedze doma som mal PC ktory mi stacil na hry aj na vsetko, tak som sa rozhodol kupit maly 11,6" notebook. Teraz, ked byvam sam a nemam pristup k PC co mam doma, tak toto rozhodnutie lutujem. Prosto mat si znovu vybrat tak beriem nejaky normalny notebook normalnych rozmerov ak budes vacsinou casu vyuzivat na studium aj zabavu toto jedno zariadenie. Cize to je moje odporucanie.
(ale nema dotykovu obrazovku)
No a chvalim ho. Pouzivam ho napisanie poznamok v skole a na nasledne ucenie sa, vyhladavanie informácií do školy, fb, seriály filmy, a niektoré programy na informu. Zvlada to skvelo. Zial hry neutiahne. Lenze ja som si ho nekupoval kvoli hram.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ted už nvm názov a značku toho kombi ntb+tablet, ale @Kosmik by vedel urco :letim:
a podla mna si to zbytocne skomplikujes ze budes muset mat so sebou klavesnicu.. ked si kupis maly notebook tak si ho das v pohode do kabelky a zabere ti asi tolko miesta ako tablet s klavesnicou
netbook alebo tablet a klavesnicu
asus transformer je v prvom rade s androidom. az neskor sa spravilo par modelov s win8.1
pod pojmom tablet s klavesnicou sa moze mysliet aj nieco ako na obrazku @10
A aby som bol konkretnejsi tak Asus Transformer Book T100TA napr
Takze presne viem, ze mala na mysli 2v1 a nie to co je na obrazku....
@laurikaaa aj ja si teda asi kupim maly ntb ked najdem tak fialovy
ak by som isiel do notebooku, tak nieco okolo 13 palcov a uz vykonnejsie, aby som na tom spustil aj hru nejaku, kedze desktop mi konci a ktovie ako dlho budem u nasich
(ale nema dotykovu obrazovku)
No a chvalim ho. Pouzivam ho napisanie poznamok v skole a na nasledne ucenie sa, vyhladavanie informácií do školy, fb, seriály filmy, a niektoré programy na informu. Zvlada to skvelo. Zial hry neutiahne. Lenze ja som si ho nekupoval kvoli hram.