@dominika33 veď práve preto som ti to napísala...
a keď už môžem poradiť- na tvojom mieste by som brala ohľad aj na farbu svojej pleti, nielen rachnem si na hlavu blond farbu, lebo aj spolusediaca je blondína
@dominika33
bože, teraz som v svojich očiach klesla hlboko do mínusových hodnôt, keď sa tu bavím o farbe vlasov...
nevadí
to je síce pekné, že máš svetlučkú pleť vďaka púdru, ale aj tak to-pravdepodobne- bude vyzerať neprirodzene a groteskne obzvlášť, ako si napísala, v lete, keď aj púder ti je na chuja (za predpokladu, že budeš mať blond vlasy)
@cy3aha take vlasy ako mam na fotke uz nemam uz davno som chcela mat blond vlasy ale kadze ma od toho kazdy odhovaral nechala som to tak a teraz ma to zase napadlo ale ako vidim nic z toho.D radsej si ich asi necham odrast aby som mala svoju prirodzenu farbu vlasov teda - orieskovo hnede
pokiaľ ide o blond ODfarnbuje sa lebo vlas sa zbavuje vlasového farbiva, pigmentové zrnká sa v kortexe jednotucho rozpustia, a určite nie máš moc tmavé vlasy, mohlo by dôjsť k dosť silnému narušeniu vlasovej stonky, a aj hustota vlasov by už nebola taká ako kedysi a keď ich maš ešte aj nafarbené no zbohom
@ schizofrenik predvcerom som si odfarbila vlasy a dopadlo to dobre nemam vobec znicene vlasy mam nastastie dobru strukturu vlasov lebo sa o nich dobre staram pravidelne pouzivam kury na vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale blond je hnusna( ak nie je prirodzena) takze len tolko k tomu
a keď už môžem poradiť- na tvojom mieste by som brala ohľad aj na farbu svojej pleti, nielen rachnem si na hlavu blond farbu, lebo aj spolusediaca je blondína
bože, teraz som v svojich očiach klesla hlboko do mínusových hodnôt, keď sa tu bavím o farbe vlasov...
nevadí
to je síce pekné, že máš svetlučkú pleť vďaka púdru, ale aj tak to-pravdepodobne- bude vyzerať neprirodzene a groteskne obzvlášť, ako si napísala, v lete, keď aj púder ti je na chuja (za predpokladu, že budeš mať blond vlasy)