Čaute
Potrebovala by som poradiť o mojich vlasoch . Už dlho rozmýšľam , že si dám hnedý melír na vlasy ale neviem,či to je dobrý nápad keď mám vlasy prirodzene blond Chcem vedieť , či nebudem mať s tým zbytočné problémy a či to ako 13 -ročná baba
Vo fotoalbume mám aj fotku typu vlasov , ktoré by som chcela skúsiť (Miley Cyrus z filmu LOL) ... ale myslíte , že to sekne aj na vlasy , ktoré nie sú ani po plecia ?
Je to pre mňa naozaj dôležité a každý koment si vážim . Ďakujem
hmmm nie som žiaden vlasový dizajnér ani nič, ale ak ti mám dať radu do života, tak keď niečo chceš skúsiť, skús to; experimentuj. Lebo mňa práve to, že som chcela mať a nakoniec aj mala čierne, červené, ružové, fialové, ryšavé a blond vlasy v priebehu 2 rokov naučilo si vážiť moje vlasy a starať sa o ne poriadne a s láskou
@strangelady Nemáš na tie moje ... Boli aj 5 centimetrové , aj po pás, polovica hlavy vyholenej polovica dlhej ... proste všetky dĺžky aké sa dajú ... Konečne ich mám ako tak normálne a už chcem na ne kydať melír Čiže ja si môžem aj sto razy hovoriť , že už ich nechám na pokoji , s mojou povahou vyzerá , že ich nenechám a nepoučím sa NIKDY
@lucqa1597 fuuu tak to si dobrá ale ono čo sa strihania týka, tiež som toho dosť navymýšľala lenže strihanie v porovnaní s farbením je nič, keď som mala ryšavé vlasy, boli tak vysušené, že pichali jak drôty ale prechod z bledšej na tmavšiu nie je až tak drastický skús potom ale so všetkým chodiť ku kaderníčke a nezanedbávať starostlivosť typu masky, oleje, kokotiny.... good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Je to pre mňa naozaj dôležité a každý koment si vážim . Ďakujem