S mojou kamoškou sa ako vždy hádame. Teraz sme sa pohádali zas a ona si zas myslí že má pravdu a tam som sa rozhodla že to dám sem. Takže v triede je nás 26. Z toho 3 majú rovnaké priezvisko, ostatní každý iné. No a ona si myslí, že tí 3 sú originálni tým
@14 ale ja viem že jeto pičovina chapééééééééš to ona povedala DAJ TO TU NECH SA UVIDI A myslela si že napíšu že sú originálni tí 3 !!! jej to nemyslí teraz asi chapeš, jesné že 3 traja nie su originálni, ale TO JEJ NEVYSVETLIŠ. ona sa somnou pohádala minule o tom že v kt. roku sa robí vodičák.
o moj boze!! @poxies ako nevravim, ze sa nehadam s ''kamoskami'' ale urcite nie o takejto debiline, a asi to vase ''kamaratstvo'' nebolo take silne, lebo pohadat sa koli takej s prepacenim pcovine je hlupe, a detske....sory ale moj nazor bro
to záleží na tom, aké to meno je...........či ono samo je originálne
mať v triede 3 Kováčovcov alebo Novákovcov............nudááááá
ale ak sú v triede 3 Kulifajtášovci...........nooo, tak to už je aká pravdepodobnosť!
mimochodom, ak do Teba kamoška stále zadrapuje a začína hádky, tak je buď riadny cholerik ,alebo si ventiluje agresiu.........nenechaj si skákať po hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
detské hádky o pičovine
asi iba takto : naslin si prst a strc si ho do zadku , mozno to pomoze
ved v materskej skolke sme riesili serioznejsie veci , to mate asi IQ pod 20 , lebo toto uz naozaj nieje normalne
not that i care, ale si uuplne vedla. tvoja kamaratka vyhrala a vy sa uz asi nikdy neskamaratite, lebo TEBE CLOVEK NEVYSVETLI, ZE SA MYLIS.
k teme, ano su originalni
...
nemôžem si pomôcť, ale ďakujem rytmusovi za tento - v tomto fóre tak často použiteľný - hit
mať v triede 3 Kováčovcov alebo Novákovcov............nudááááá
ale ak sú v triede 3 Kulifajtášovci...........nooo, tak to už je aká pravdepodobnosť!
mimochodom, ak do Teba kamoška stále zadrapuje a začína hádky, tak je buď riadny cholerik ,alebo si ventiluje agresiu.........nenechaj si skákať po hlave