Ahojte prednedávnom som mal vírus RUNDLL32.EXE odstránil som ho ale na niektore súbory ako je security, hardwere and sound sa proste nemozem vyskoči my okno ze WINDOWS CANNOT FIND C:/WONDOWS/SYSTEM32/RUNDLL32.Vie my niekto vysvetliť preco nechápem tomu vô
nie dynamicka knihovka je nieco ine. potrebujes obnovu systemu po pripade uplne preinstalovanie vsetkeho. ale to je zbytocne. a zakup si alebo stiahni si slvoencinu na tvoj OS. aby si to mal po slovensky, ked nevies po anglicky
@zuzanka v podstate nic ale to vacsinou vyskakuje v tedy ked sa nieco vymaze co by sa pravdepodobne nemalo ked som mal este win95 tak na tom mi to vyskakovalo lebo som hocico mazal. takze asi tak. obnova systemu a nemas problem A este raz. tebe sa nemoze stat nic a PC v podstate nic. ale obnovu by som spravil to ti nepokazi nic len ti to zabije trosku casu a to je asi vsetko.
@Kasko , ale ja nemažem hocičo, len svoje veci, pri ktorých naozaj viem, čo mažem Ale tak pre istotu sa toho nebudem chytať, lebo náhodou pokazím aj čo sa nedá
@zuzanka17 to menia admini. vsak to bol blby nazov. pruser alebo pordte ci ako ani neviem toto tuto temy vystihuje ovela viac. ale spravne si si to vsimla. a je to ta vysia moc.
Ten luki založí fórum hneď po tom čo sa mu niečo poserie, keď niekto surfuje po nete bez poriadneho antiviru alebo bez toho aby si raz za čas nedal win do poriadku....niet sa čo čudovať, obnova alebo všetko nanovo
vista tá bude čo chvíľa v kadom PC microsoft nedávno vyhlásil že OEM verzie XP sa už nebudú zakomponovávať do PC či notebookov, čiže buď vista alebo nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
neviem ci by si nemal mat nahodou zalohovyna system. ja ho mam. ostatok ta uz bude len navadzat to uvidis. toto je zaklad a ostatok uz spravis aj sam.
@7 ty nemas pruser ale tvoj pc ano
vista tá bude čo chvíľa v kadom PC microsoft nedávno vyhlásil že OEM verzie XP sa už nebudú zakomponovávať do PC či notebookov, čiže buď vista alebo nič
K teme.. Niektore systemove programy a kniznice sa daju stiahnut z netu. Staci googlit nieco typu: download rundll32.exe