aj ja sa vzdy citim Lost v postmodernistickych anketach zaoberajucich sa novym dizajnom, kde sa to aj tak casom zvrhne na riesenie lubostnych vztahov nestastnej lasky lebo sa lubkaju surodenci, ktori si to radsej preto urobia sami alebo sa vyzivaju v autoerotike, aby nedoslo k incestu. takze ankety neriesim, nemam kam hlasovat, cmuki
@hnisavica nekuvikaj, nahodou nezmazu, lebo to nikoho neuraza a to, ze je to tazko zrozumitelne neznamena, ze je to proti pravidlam. ked som ja spravil, kolko vlasov denne vypadne @tikalok -ovi, to bolo zmazane, lebo ho to vraj urazalo (a vieme, ze to tak ozaj bolo). ale mozte hlasovat tu - aspon to zmazu tiez
@hajzelbaba ale mohol by mi ukazat aspon praktiky ake on pouziva
ale ako vidim, tak nielen ja a pubert oblubujeme tuto temu, uz aj pernik tu pise daco o uspokojovani
a kto vravi, ze drogy a autoerotika sa neda sklbit (teda zalezi od velkosti davky)?
@Pubertslatinocelny to s tou prdelou od pernika by som povazoval ako dake pozvanie na homosexulany zazitok, takze davaj si nanho pozor ak neholdujes takym zabavkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
...Treba obmedziť drogy...
Keď si sa fotil na fotku, tiež uplne čisty si bol hejže?
(čo bolo myslené "si sa preukazal", som úplne nepochopil, ale pravdepodobne je to taká formulka, ktorú píšeš každému, podobne ako tá s tými drogami)
@Quietus ríspekt
ale pubert, tu ide o potreby drog, neplet do toho pojmy, ktore pernikovi este nikto nevysvetlil
@Pubertslatinocelny Aj majster tesár sa raz utne. Prepačte.
ale ako vidim, tak nielen ja a pubert oblubujeme tuto temu, uz aj pernik tu pise daco o uspokojovani
a kto vravi, ze drogy a autoerotika sa neda sklbit (teda zalezi od velkosti davky)?
@Pubertslatinocelny to s tou prdelou od pernika by som povazoval ako dake pozvanie na homosexulany zazitok, takze davaj si nanho pozor ak neholdujes takym zabavkam
(AU!)