páči sa mi jeden chalan. Na začiatku školského roka po mne stále pozeral dokonca po mne aj opakoval ,často do mňa vrážal.Teraz ked sme v druhom polroku tak najskôr po mne pozeral,ja som sa snažila si ho nevšímať tak som pozerala mimo ked on p
ty si prijebana ? jazyky mate tak sa zober a chod a za nim pocuj co robis v piatok vecer ? v kine ide fajn film nechcel by si ist ? a v kine sa potom zblizia aj vase jazyky pici tie dnesne deti
nie je na tom nic diven ked sa snazi z pohladov nieco zistit
a pre teba mimi, podla mna mozes mat u neho sancu , ale ak s tym niekto z vas nepohne nic sa nebude diat, jeho alebo teba to prejde a zivot pojde dalej
a este k tomu ze niekde si citala , never tomu aby to bola pravda musel by to mat nastudovane aj ten chalan co znamena kazde jeho zmurknutie
len ked on je stale so svojou bandou. Vychadzam s jeho kamosmi celkom fajn,ale hambim sa ho niekam pozvat a bojim sa zeby ma poslal do hája vsak sa s nim v skole ani nerozpravam co sa tak moc hambim a pozvat ho von by bolo divne Ako sa mam s nim viac spriatelit? Dakujem za odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo by ma zaujmalo, ze ci chalani/dievcata citali podobne prispevky ludi v ktorych ide prave o nich?!
ja keby som tu take nasiel, ze by sa to mna tykalo, tak neviem, asi by som si onej pomyslel svoje...
jemine hanbi sa ho niekam pozvat je to divne
ved sa hanbi na neho aj pozerat
nie je na tom nic diven ked sa snazi z pohladov nieco zistit
a pre teba mimi, podla mna mozes mat u neho sancu , ale ak s tym niekto z vas nepohne nic sa nebude diat, jeho alebo teba to prejde a zivot pojde dalej
a este k tomu ze niekde si citala , never tomu aby to bola pravda musel by to mat nastudovane aj ten chalan co znamena kazde jeho zmurknutie
len ked on je stale so svojou bandou. Vychadzam s jeho kamosmi celkom fajn,ale hambim sa ho niekam pozvat a bojim sa zeby ma poslal do hája vsak sa s nim v skole ani nerozpravam co sa tak moc hambim a pozvat ho von by bolo divne Ako sa mam s nim viac spriatelit? Dakujem za odpoved