Riešim dilemu či mám zbierať eura z rôznych štátov ? Mám už niekoľko rôznych eur z Grécka, Talianska, Rakúska a mnoho ďalších. A mam v pláne ich zozbierať všetky.
1. Má to zmysel zbierať? Nieje to zbytočne držanie hotovosti doma?
2. Bude mať záujem nesk
pokial ta to bavi tak to zbieraj. Mnoho ludi zbiera rozne veci, nevidim dovod preco by tvoja zbierka mala byt zbytocna, za predpokladu ze ta to bavi, podla mna nema zmysel zbierat nieco o co neprejavujes zaujem.
niekde pred par rokmi bola sutaz, ze kto do urciteho casu nazbiera najviac euro minci..takych nadsencov je asi viac, takze sa to oplati zbierat , inak by sutaz nebola
no tak bude z teba numizmatik a ak sa ti to podari ze cele sady z tych statov a pekne mince nie take skarede spinave ale tie pekne tak to moze mat aj niekolko nasobnu hodnotu a viem o com hovorim mam troch numizmatikov v rodine
No... nemá to zmysel ale ak ťa to baví tak to zbieraj Žiadne zbieranie nemá konkrétny zmysel A odkúpiť.. neviem či ti to niekto odkúpi... ale aspoň si takto našetríš a budeš si môcť niečo kúpiť
ja mam doma mrte staru zbierku znamok niektore su fakt starobile a vzdy sa najde niekto z rodiny ze " tu mas dalsie " a niektore su pozlatene niektore maju ramceky proste zberatelske hodnotu neviem zbieram su pekne a pacia sa aj tym ktori ich vidia a nikdy ma nezaujimalo ze ci sa oplati alebo nie su tak su a budu podla mna zbieraj ak ta to bavi
vdaka vaše názori mi pomohli a rozhodol som sa to nezbierat, viac menej mi išlo o to že ked to zozbieram .... tak potom som to chcel predat za omnoho večšiu cenu .... lebo som počul že za vatikanske eura idu na dračku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2. len blazon (pre zberatela nemaju cenu, kedze su pouzivane-oskrene, su tam ryhy...)
nič nemá zmysel, ale aspoň si pekne našetríš