Nie, lebo cervene vlasy ma uz KAZDY. Za chvilu budu mat vsetky dievcata cervene vlasy... Ja si farbim uz dost dlho na cerveno, ale keby som vedela, ze sa z toho stane taky boom, tak by som sa nato vyjebala...
@sipimoponkapa Presne môj prípad. Na druhej strane, keď sa to tak vezme,len si červená razí cestu medzi ostatné, lebo percentuálne jej rozhodne nie je viac ako ostatných. Ale aj tak sa modlím,nech tento boom odíde a to,že na červenej stále zostávam, sa mi vyplatí
Aj mám zelené oči a chcela som ist na ryšavo,ale dala som si 318 pallette color champoo (červený) a po troch umytiach sú jemne o ryšava len to nevydrží moc dlho ( som si nechcela farbiť vlasy) a teraz sú také akurát, ani nie červené ani nie ryšavé niečo medzi a zatiaľ som počula len dobré ohlasy a myslím že sa to k tým zeleným očiam fakt hodí och tak zvýrazní
@barbora303 raz si dám, len som nevedela ako to bude vypadať a či mi tá farba aj bude sedieť to bolo skor také skúškove . a ak sa možem spýtať kolko vydrží henna ? kým nevyrastie alebo s a postupne zmýva.?
@qossyend jaj ták, ak máš tmavšie vlasy tak ti to nejako extra nezmení farbu, ja som mala také plavé, zopár vyťahaných blonďavých vlasov zo slnka, pred tromi týždňami som si to dávala, postupne sa to vymýva, ale stále to vidno Keby dačo napíš správu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak chces normalnu radu daj fotku..ak nie toto forum je na tri veci
ale tak aj ja by som si dala už dávno keby sa to dá ....