ja by som bol ticho a tváril sa,že ja nič,ja muzikant,ale ak máš odvahu,povedz im to ale nezabudni zdôrazniť,že je to frajerova debilita,nie tvoja,aby si si to neodskákala zaňho
@adriana92 tak zaprvé, toto je varianta podľa mňa pomerne známeho vtipu, takže mám sklony neveriť že to myslíš vážne. ak to vážne myslíš, tak tvoj frajer je trapas, mal normálne korektne zájsť za susedmi a vysvetliť im čo sa stalo.
rovnako ako by to mal spraviť teraz, aj keď je už trošku neskoro, ale stále nie úplne.
každopádne ak to naozaj myslíš vážne, tak gratulujem k úspešnému reenactmentu celkom podareného vtipu.
Trošku komicky opísané ale je to ťažká situácia. Skús ísť za jej mamou aj s frajerom a pekne to vysvetliť. Samozrejme potichúčky, nezabudnúť hodiť psie oči a stále prizvukovať že vás to mrzí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
rovnako ako by to mal spraviť teraz, aj keď je už trošku neskoro, ale stále nie úplne.
každopádne ak to naozaj myslíš vážne, tak gratulujem k úspešnému reenactmentu celkom podareného vtipu.
ale teraz vôbec
jeb na to za druhe..nemali ho zakopat na zahrade,ale odniest do kafilerky.. nech je radsej suseda ticho..
a tvoj frajer je dost trapko..
Bol taký aj film kde furt zaopávali, vykopávali, aranžovali mŕtvoly Škoda že neviem názov... Osobne by som to už nechal tak.
posmiala som sa, ale susedom by to asi až také smiešne neprišlo.
tru story!!