nieco super vyber, hovor si ze to kupis neskor a ked konecne dojdes do obchodu, zistis ze uz to nemaju a budes musiet na poslednu chvilu kupit nieco uplne napicu xDtak to robim ja kazdy jej sviatok
no na 50tku treba nieco vacsie, preco sa neposkladas s rodinou na vacsi darcek? mozno nieco do kuchyne nejakeho robota alebo tak, alebo poukaz do kupelov / wellnes, popripade kvalitnu kozmetiku alebo nieco co ma rada, nekupuj hlavne nic gycovite ako hodinky, vazu, kvety a podobne hovadiny. Najlepsie ju musis poznat ty predsa...
od 16ročného dieťaťa, ktoré ešte nezarába a tým pádom má i obmedzený rozpočet, by ma ako mamu potešila hocaká maličkosť...nejde o veľkosť daru, skôr na takéto okrúhliny o jeho špeciálnosť a o fakt, že si si vôbec spomenula... porozmýšľaj čo má mamina rada, čo sa jej páči a vyberaj podľa toho...napríklad jedna chcela sliepky, tak dostala od rodiny sliepky
nemoze ti nikto poradit co ma rada tvoja mama, co ju bavy kazdy moze len napisat za seba a ty si mozes len vybrat co by mohlo byt keby napises rada cita tak je to jasne rada vary tak tiez by bola odpoved jasna, dokonca rada cita a vary tak kucharsku knihu nejaku dobru ja za seba ti napisem ze ked mala moja mama okruhle tak som jej kupil cokolady nugatove tie ma strasne rada, tak za krabicu v metre kedze vsetko ma tak mna nebrzdil financny limit, ale originalita
@klol používa sa to v každej hre, ktorá obsahuje match systém alebo ako reakcie na niečo čo sa podarilo to jesť šicko pošli do TSky steam nech máme viacej Birdz playerov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@1
fakt musíš ty vedieť, ja by som jej najradsej dala knihu ale viem ze ju citatnebude tak jej ju nedam, zej o