Maminka ,, Mám iba 8mm, ale mám všetky moje orgány. Ľúbim zvuk tvojho krásneho hlasu, vždy keď ho počujem pohnú sa mi všetky tie moje malilinké kostičky v tele. Zvuk tvojho prekrásneho srdiečka je moja najobľbenejšia melódia.
človek čo to písal si mohol dať aspoň tú námahu vygoogliť si "vývoj plodu". v 1. týždni všetky orgány? v 2. si cucá palček? osobne ma to skôr znechutí ako dojme
nehovorím že potrat je dobrá vec ale rozhodnutie má byť na matke...takéto žvásty nemôžem ani vidieť
keby maminka vedela, že embryo v jej maternici dokáže už v takom mladom veku tak rozumne uvažovať a vyjadovať svoje myšlienky, tak by určite počkala, porodila a predala ho do cirkusu.
no to by bolo ideálne, aspoň by v detstve jeho duševný vývoj nebol narušený takýmito náramne na city hrajúcimi fanatickými biologicky nezmyselnými trapošinami.
Vymažte niekto tieto nehodnotné, falošné, zavádzajúce, zbytočné, bezpredmetné a alogické diskusie, prosím. Alebo ma opravte, ak si niekto myslí, že nejaký pravdepodobne preexponovane inteligentný, jedno-týždňový plod je natoľko bystrý, aby nám napísal denníček z jeho putovania, hoci ešte nemá vyvinutú hlavu, natožto mozog.
Známý film, ve kterém bývalý ředitel největší potratové kliniky na světě Bernard Nathanson vysvětluje, co se děje při umělém potratu. Autor není jen tak nějaké ořezávátko - byl totiž jedním z těch, kteří prosadili v USA umělé potraty, a sám jich provedl kolem šedesáti tisíc.
(Na ultrazvuku je mimojiné vidět, jak je děťátko vyděšené a snaží se někam schovat, ale nemůže.)
To je názor historika, ktorý to má podložené kronikami, však?
Inak, mne tam chýba niečo ako
"maminka, ako si mohla byť tak nešikovná a počať proti svojej vôli? ... Ja mám ešte len mínus 4 mesiace, ale už by som si vedel dať pozor ... Byť taká tupaňa mojou matkou, asi by sa zo mňa stal riadny blb"
@stormamst3r to vieš riešiť sa to nedá, diskutovať tu, bezproblémov ale ona chcela zahrať na city niečím čo z medicínskeho pohľadu ignoruje niektoré fakty, a tiež to s tým ježiškom, názor sa dá vyjadriť aj rozumnejšie, menej ... takto
Bože to bola kokotina. Tá maminka určite vedela prečo to robí.Buď nemá iné východisko alebo budúcnosť prípadne zo zdravotných dôvodov.Vždy lepšie ako zásobovať deťmi domovy alebo vyplakávať v médiách že nemám peniaze na náročnú liečbu s pochybným výsledkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
preboha to je uplne trapne
Tak mrňús je už hneď v nebi, ale my ostatní sa tu neustále musíme s niečím a niekým ondiať, aby sme sa tam dostali.
Je to kravina. Z biologického hladiska.
nehovorím že potrat je dobrá vec ale rozhodnutie má byť na matke...takéto žvásty nemôžem ani vidieť
hlúpa hus.
Známý film, ve kterém bývalý ředitel největší potratové kliniky na světě Bernard Nathanson vysvětluje, co se děje při umělém potratu. Autor není jen tak nějaké ořezávátko - byl totiž jedním z těch, kteří prosadili v USA umělé potraty, a sám jich provedl kolem šedesáti tisíc.
(Na ultrazvuku je mimojiné vidět, jak je děťátko vyděšené a snaží se někam schovat, ale nemůže.)
To je názor historika, ktorý to má podložené kronikami, však?
Inak, mne tam chýba niečo ako
"maminka, ako si mohla byť tak nešikovná a počať proti svojej vôli? ... Ja mám ešte len mínus 4 mesiace, ale už by som si vedel dať pozor ... Byť taká tupaňa mojou matkou, asi by sa zo mňa stal riadny blb"
@stormamst3r to vieš riešiť sa to nedá, diskutovať tu, bezproblémov ale ona chcela zahrať na city niečím čo z medicínskeho pohľadu ignoruje niektoré fakty, a tiež to s tým ježiškom, názor sa dá vyjadriť aj rozumnejšie, menej ... takto
Keď niečo deklaruješ ako realitu, už to ťažko nazvať púhym prezentovaním názoru