a jake to tam je ked chodis? som pocul ze taka flakarina - to by sa mi lubilo len ma napadla taka hlboka myslienka ze neni zas tak lahke spravit prijimacky a ked sa to nekomu podari tak je pre neho hracka aj skola ale pre nas beznych jak to je?
@14 tak bud len rada ze nie si na filozofickej a specialne na anglictine, ja tam som a preklinam ten den ked som sa pre ten odbor rozhodla... a nepoznam cloveka ktory by bol spokojny
FMUK jednoznacne..aj ja som sa takto rozhodovala a nelutujem..lutuju ti co si vybrali EUBU ..aspon z mojich kamosov oni sa tam ucia samu teoriu a FMUK je viac do praxe, robime plno case study z manazmentu a tak...
ja som si tiez vyberal medzi eubou a marketingom na komenskeho a zobrali na eubu a nic moc plno neporobenych skusok, kopy nezmyselnej teorie asi by som sa druhy krat rozhodol inak ...
Ja by som sa chcela opýtať,aj keď hlúpu otázku,ale čo sa týka manažmentu,či sú ťažké prijímačky z matiky...keďže to fakt nie je môj predmet,na ten predmet môžem pravdepodobne zabudnúť,ale predsa sa aspoň pýtam.Matika mi fakt nejde a neviem,či by tomu pomohol jeden seminár vo 4.ročníku(volíme si teraz predmety).Ďakujem.
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hmm a UK, EUBA...podla mna je to jedno
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com