Cafte, chcem sa spytat ze ake by som mal mat znalosti a z ktorych predmetov by som mal nieco vedie ked chcem ist studova na VS Managment. Ja chodim na elektrotechnicku skolu, nemal by som rezervy a problemi keby som sie na Vs managment ?
Podľa môjho skromného názoru(a pár ďalších ľudí) to musíš mať hlavne v krvi. Neviem prečo ale nikdy si neviem vybaviť žiadneho významného študovaného manažéra. Všetkých čo si predstavím sú študovaný technici, právnici, ekonómovia, matematici...alebo dokonca mnohokrát bez VŠ vzdelania.
manazment na VS su len sracky toto bol prvy "manazer", on si myslel toto, ale tento si mysli toto, toto sa deli na toto, a to este na nieco ine, musis byt taky a taky k ludom, ludia su taky a taky, motivacia je taka a taka, bludy vzdy dookola a vzdy inak. Takze ta vsetko naucia na skole, ale bude ti to na prd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Som trošku skĺzol mimo témy GL