Manažment verejnej správy VS. Masmediálna komunikácia
Ahojte. Podal som si prihlášku na výšku na manažment verejnej správy a masmediálnu komunikáciu. Je to od seba totálne odlišné a ja sa neviem rozhodnúť. KOMENTÁR POKRAČOVANIE.
Bavilo by ma v živote robiť v nejakej administratíve, úradoch, s rôznymi dokumentami a podobne, ale na druhej strane by ma bavilo venovať sa profesionálne aj niečomu v oblasti médii nejaký redaktor, novinár.. naozaj neviem že čo. Čo by ste si zvolili vy, keby ste na mojom mieste? Z čoho by som mal väčšie uplatnenie v praxi?
ked tak citam ten tvoj naivny post tak jednoznacne chod na tu "vs" s manazmentom verejnej spravy. potrebujeme dalsiu byrokraticku krysu co nic nedokaze a bude len hnit na urade za 500to eur a prispievat rozkradaniu statu
Fuu strasne ta tu vyhejtili. Tak ja pridam aj daco konstruktivne. Ten manazment ber ale nepotrebujes na to tuto VS . S hocijakou VS mozes ist robit do statnej spravy hlavne ze mas titul. Mas media sa daju ale skus aj daku grafiku robit a potom sa fajn zamestnas. Good luck
Verejnú správu v akejkoľvek forme študuje strašne veľa ľudí a babkám na úrade sa nechce ísť do dôchodku čiže málo pracovných miest. Radšej masmediálu komunikáciu ak mám vybrať z tých 2.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov