ako nechcem hovorit ale tak as rim hralo od uvodnych minut s cielom vyhrat a man utd došiel len nedostať vela golov..a ešte ked šmatlavec van der sar vyrazí strelu pred seba jak keby hral v pripravke tak čomu sa čuduješ?
najlepšie je že ked sir alex menoval najnebezpečnejších hráčov tak zabudne na tottiho?
Jj aj ja som mala rada ruda ale tak o tom je futbal, točia sa veľké prachy. A ManU je môj obľúbený tím už asi 12 rokov, bola to náhoda, ale fandím mu odmala a nikdy neprestanem. jedine po svadbe
no ja som ten zapas pozeral...no man utd ani velmi dobre nehrali.....ja tiez fan.........a brankar pri tom prvom gole???..ved van der saar to vyrazil rovno pred seba...to aj na dedine ucia ze vyraza sa do strany alebo nad a nie pred seba!!!!!...katastrofalna chyba......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
najlepšie je že ked sir alex menoval najnebezpečnejších hráčov tak zabudne na tottiho?
..a čo že hrali 10?ved o tom je futbal..budeš faulovat tak ta vylučime..jednoduche..
scholes robi vela čiernej roboty pre man utd (niečo jak gatuso) tak je tam určite riziko že bude vylučený..
ved na old traforde bude novy zapas tak uvidime či su reds takí skvelí
ako je vo fife 2007 povedane "van nistelrooy strelec z povoláni"