Na jednu stranu prijimame pravidla bez toho aby sme sa zamysleli. Na druhu stranu mame kopec (krcmovych, internetovych) bojovnikov siriacich osvetu o tom, ake ze sme vsetci stado.
Teraz vazne: porovnavat situaciu na slovensku a situaciu v inych krajinach nie je velmi mozne, kvoli zivotnej urovni. Kym tu ma vela ludi existencne problemy, tak vacsinu ludi zaujima hlavne to, aby nakrmili rodinu. Ostatne veci su az podruzne. Ked tieto starosti nemaju, tak sa mozu zacat venovat aj inym menej dolezitym veciam.
Mnohe staty ked sa im nieco nepaci nejaka zmena,nariadenie,zakon....idu hned do ulic,strajk....my?co som naposledy zazil bol strajk autodopravy...ked sa riesilo myto...ako sa to skoncilo?demokraticky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teraz vazne: porovnavat situaciu na slovensku a situaciu v inych krajinach nie je velmi mozne, kvoli zivotnej urovni. Kym tu ma vela ludi existencne problemy, tak vacsinu ludi zaujima hlavne to, aby nakrmili rodinu. Ostatne veci su az podruzne. Ked tieto starosti nemaju, tak sa mozu zacat venovat aj inym menej dolezitym veciam.
Je zbytocne to hadzat na mentalitu.
mal by som ist do vlady a nieco z tim spravit
..kvak..