Manowar je americká heavy metalová skupina založená roku 1980. Manowar hraje údernou, středně rychlou až rychlou metalovou hudbu. Jejich fanoušci je označují za krále metalu. Také jsou oficiálně nejhlasitější kapelou na světě.
Kromě sexu - rozkoš, která je omezena jen na jejich fanynky - je největším komplimentem, který může kapela složit svým příznivcům mužského pohlaví Posvátný pozdrav - všichni členové kapely pokleknou na jedno koleno s rukama zdviženýma do výše a šťastnému příjemci skandují Hail (Sláva tobě !).
Manowar je jednoznacne ta najlebsia kaela v historii metalu, nie nadarmo s anazyvaju true metal, lebo je to vystihujuce, narozdiel od inych kapiel ostali verny svojej hudbe a pravo si zasluzia prezivku Kings of metal, od prveho albumu az po posledni nicim nesklamu svojich fanusikov, az na smiesny vyzor su najlebsia heavy metalova kapela na svete!!! Vdaka nim sa inspirovalo vela kapiel napr. heavenly. Jedno ma vsak mrzi Hamzik, ten bubenik bol fakt strasne dobry, skoda ze odisiel. No a neznasam deti ktore pi¨su na MANOWAR veci typu gaymetal atd. uvedomte sa, a ak ide o vizor pozrite na Kiss ako vyzerali oni a ako ich kazdy zboznuje, vtedy to jednoducho frcalo, Eric Adams ma 5,5 oktavovi hlas a kazdy sa tym pisit nemoze, je to brutalna kapela a ja na nich nedam dopustit!! Hail adn KiLL!!!
@12 hele ty si ortodox ktory si neprizna že posledne dve albumy su sračky. Ja som počul len jeden - Kings oF Metal - je to štandardne kvalitný heavy metal, ale čo som sa dozvedel o poslednom veľdiele Gods Of War kde zo 16 položiek su 9 intra a pičoviny, tak to imho nie je normalne
Picoviny? ano intra tam su a co teraz? nevies ich preskocit? a Blood Brothers je ich vrcholove dielo, a sracky? to napises na dielo Kralov metalu? a recenzie su od par ludi ale vsak si vsimni kolko milionov fanusikov ma manowar, a poznam ludi ktory sa vyznaju v hudbe nie jak ty, a tie tvoje recenzie su take trapne jak v sparku alebo inych casakoch, Ked sa ti nieco nepaci tak to nenazivaj srackami pochopene synak
» www.brainsmash.cz/recenze/50-mano...
Pocul si iba jeden a o druhom si sa dozvedel no tak nepis nazor inych dakujem ako som pisal nazorov je kopec vid. dokaz
Manowar je fakt dobra metalova skupina ale maly bi porozmislat co za sracku vypustily do sveta lebo Gods of War vobec nie je dobry album dobre albumy su Kings Of Metal alebo Louder Than Hell. Nerad to priznavam ale Gods of War je odpad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
už ma seru tie diskusie o kapelách
že žerete to?
myslím o aký žáner ide o akú skupinu sa jedná ako sa volajú ich členovia ako dlho posobia a tak
Kromě sexu - rozkoš, která je omezena jen na jejich fanynky - je největším komplimentem, který může kapela složit svým příznivcům mužského pohlaví Posvátný pozdrav - všichni členové kapely pokleknou na jedno koleno s rukama zdviženýma do výše a šťastnému příjemci skandují Hail (Sláva tobě !).
Basskytarista a frontman: Joey DeMaio
Kytarista: Karl Logan
Bubeník: Scott Columbus
Zpěvák: Eric Adams
q
q
q
ako "tr00 metal" sa oznacuje black a nie speed.
A ako som napisal vedla, neboli prvi a neboli ani najlepsi.
Pocul si iba jeden a o druhom si sa dozvedel no tak nepis nazor inych dakujem ako som pisal nazorov je kopec vid. dokaz