Ahojte, poznám pár ľudí, ktorí mali dosť ťažký život alebo skôr udalosti v ňom a aj tak behajú vysmiatí, jednoducho flegmatici, mápičisti, čo si z ničoho a z nikoho nerobia ťažkú hlavu Nech sa im stane čo chce, nech o nich hovorí kto chce oni si z toho
to, že je niekto vysmiaty a robí si srandu zo seba ešte neznamená, že ho nič netrápi.
a ako? raz príde bod, kedy proste rezignuješ. kedy je toho tak moc, že už ti to je jedno.
Niektorí z týchto ľudí sa ti môžu javiť že sú šťastní keď ich nič nenaserie no mnohokrát zároveň z ničoho nemajú radosť lebo ich tiež nič nevie potešiť.
Mal som ťažké detstvo? Veľa ma naučilo...
Vyhodila ma matka z domu? Dala mi viac než mi zobrala (svojim činom)
Začal som podnikať a šiel som do červených čísel. Super, je to len dočasný stav, beriem to ako výzvu.
Nechala ma frajerka? Dala mi toho vela a pochopil som vela veci...
To bolo len zopár príkladov, ide o to, ako sa človek na veci pozerá, z ktorého uhla pohľadu, aký ma POSTOJ k danej situácií.
ja sa snažím z každej "zlej" situacii zobrať si to pozitívne, pre mňa vlastne neexistuje zlá udalosť, pretože všetko menim na pozitiva, a to robím tak, že vždy menim svoj uhol pohľadu tak aby bol pozitivny. To vlastne aj robia pozitivne naladený ľudia, ktorí prechádzajú ťažkymi životnými situaciami.
nezabudaj, dôležitý je tvoj POSTOJ a uhol pohľadu.
Život ťa naučí, že je lepšie sa usmievať a neriešiť veci. Až v niektoré obdobie si v noci poplačeš, ale znova sa človek vydá s úsmevom do sveta aj keď v duchu plače.
A potom prídu skvelí ľudia, ktorých robíš šťastnými, a tak sama uveríš tomu, že aj ty sama si šťastná.
niekto, kto sa ma rad, sam seba si vazi a ma dostatocne vybudovane sebavedomie sa nenecha rozhodit neprajnikmi a vobec ludmi, ktori si ani nedali tu namahu ho spoznat. alebo ano, potom je tu skupina ludi, co rezignovali, ale to je take smutne, ked sa niekto na vsetko vlastne vykasle a hlavne sam na seba. okolie nam nastavuje zrkadlo a skace po otlakoch, rezignacia nie je riesenie. riesenie je si uvedomit, co sa nam to okolie snazi povedat. tebe sa snazi povedat, ze ty sama seba nemas rada.
kedysi som tiež bola taká mámpičistka, ale akosi ma začali veci viac srať, viac ma zaali zaujimať nazory ľudí a pod. a chcem to zmeniť, chcem byť ako predtým lebo mi bolo lepšie ked mi bola väčšina vecí šumafuk..
sú to egoisti, lebo ak by si sa napriklad topil, tak nie, že ti pomôžu, ale ešte ti hodia na hlavu kvader betónu, aby si sa čo najskôr utopil...
no proste maju ťa v pici :-S
a práve takýto budu nakoniec žobroniť o zmilovanie a pomoc....
čo však bude najhoršie, že sa práve takí ako oni na ních zvysoka vyd.bú...alebo ak postretnu človeka so svedomím, tak budú mať šťastie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ako? raz príde bod, kedy proste rezignuješ. kedy je toho tak moc, že už ti to je jedno.
Mal som ťažké detstvo? Veľa ma naučilo...
Vyhodila ma matka z domu? Dala mi viac než mi zobrala (svojim činom)
Začal som podnikať a šiel som do červených čísel. Super, je to len dočasný stav, beriem to ako výzvu.
Nechala ma frajerka? Dala mi toho vela a pochopil som vela veci...
To bolo len zopár príkladov, ide o to, ako sa človek na veci pozerá, z ktorého uhla pohľadu, aký ma POSTOJ k danej situácií.
ja sa snažím z každej "zlej" situacii zobrať si to pozitívne, pre mňa vlastne neexistuje zlá udalosť, pretože všetko menim na pozitiva, a to robím tak, že vždy menim svoj uhol pohľadu tak aby bol pozitivny. To vlastne aj robia pozitivne naladený ľudia, ktorí prechádzajú ťažkymi životnými situaciami.
nezabudaj, dôležitý je tvoj POSTOJ a uhol pohľadu.
A potom prídu skvelí ľudia, ktorých robíš šťastnými, a tak sama uveríš tomu, že aj ty sama si šťastná.
Sráči.
no proste maju ťa v pici :-S
a práve takýto budu nakoniec žobroniť o zmilovanie a pomoc....
čo však bude najhoršie, že sa práve takí ako oni na ních zvysoka vyd.bú...alebo ak postretnu človeka so svedomím, tak budú mať šťastie...