Film je toceny na sposob Paranormal Activity,no vyzera dost realne...Kazdy den alebo tyzden je pridavane na youtube 1 video,z bezneho zivota tohto typka,no vsade sa ten Slenderman objavuje ...Viem,mozno som drbo,ale skuste si to pozret...
@jakub5556 ale na celom tom fenomene nieco bude. Z nicoho nic to nevzniklo. Vazne pogoogli tie obrazky fresiek kde slender je. Daj do googlu "slenderman egypt" alebo tak. Uz na stenach pyramid bol
Slender Man alebo Slenderman (doslova "štíhly/chudý muž") je (primárne internetová) urbánna legenda v podobe zlého štíhleho muža bez tváre (alebo s premenlivou tvárou) a dlhými rukami, ktorý istý čas sleduje osobu a potom ju unesie, psychologicky traumatizuje a často aj usmrtí a zbaví vnútorností.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» creepypasta.wikia.com/wiki/The_Slende...
Film je toceny na sposob Paranormal Activity,no vyzera dost realne...Kazdy den alebo tyzden je pridavane na youtube 1 video,z bezneho zivota tohto typka,no vsade sa ten Slenderman objavuje ...Viem,mozno som drbo,ale skuste si to pozret...
» www.youtube.com/user/MarbleHorn...
Ale na Slendermana by som veril, preco je uz na starych freskach a tak?
A je to Hornets nie hornet's.
teda ak to zobrazi ak nie, skopiruj to iba
Slender Man alebo Slenderman (doslova "štíhly/chudý muž") je (primárne internetová) urbánna legenda v podobe zlého štíhleho muža bez tváre (alebo s premenlivou tvárou) a dlhými rukami, ktorý istý čas sleduje osobu a potom ju unesie, psychologicky traumatizuje a často aj usmrtí a zbaví vnútorností.
nič viac
Celý ten "seriál" je fake,veď už len na tom obrázku zachytenom z toho jeho videa vidno,že je to len prezlečený človek