Naposledy som čítal Kto sa bojí vlka od Karin Fossum, celkom dobrý severský triler a medzi moje najobľúbenejšie patrí Premena od Kafku alebo Zlá Hodina od Marqueza.
Asi Majster a Margarétka je moja obľúbená, a druhá top je u mňa Cudzinec od Camusa. Síce je to klišé odpoveď, ale úprimná....Naposledy som čítal Umenie milovať, od Fromma.
Magie a manipulace mysli od Derrena Browna mi úplne rozbúrala môj svet, v ktorom som verila všelijakým ezoterickým bludom ale to bolo už strašne dávno, teraz ju čítam druhýkrát a celkom sa mi to zase hodí na situáciu okolo kovidu, že toľko ľudí verí konšpiráciám a hoaxom
Ja nemám obľúbenú knihu, lebo sa mi ich mám rada veľmi veľa. Napíšem ich len pár, ktoré sa mi páčili v poslednej dobe- Solaris, Q od skupiny Luther Blisset bolo skvelé a Tancujúce medvede od Witolda Szablowskeho.
Momentálne čítam Dunu, tá sa asi tiež zaradí na zoznam najlepších kníh. Hneď potom si asi prečítam Ku-klux klan: Tady bydlí láska.
moja obľúbená kniha je Sophiina voľba, Vtáky v tŕní, Veľký Gatsby, Dievčenský jazdecký tábor (to som naposledy počúvala ako audioknihu), Starec a more, Peter a Lucia a veľa ďalších, z fantasy HP, Pán prsteňov a Pieseň ľadu a ohňa (Hry o tróny)
hm, naj kniha bola dlhe roky Burlive vysiny, ale uz nie
cize teraz vlastne ani nemam oblubenu knihu
a naposledy? mam rozcitane tri jednu audioknihu - Harry Potter a ohniva casa, jednu eknihu - From blood and ash, co je fakt skvele fantasy, a fyzicku knihu - druhy diel Odviate vetrom
vzdy mam rozcitanych viac knih roznych zanrov a podla nalady striedam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Momentálne čítam Dunu, tá sa asi tiež zaradí na zoznam najlepších kníh. Hneď potom si asi prečítam Ku-klux klan: Tady bydlí láska.
Ale posledne som docital Sumrak demokracie, aj to uz bolo asi minuly rok.
Smutne^2
Ale oblubena je u mna stale asi Shining od Stephena Kinga, ak mi ju niekedy sestra vrati, tak si ju precitam znova
cize teraz vlastne ani nemam oblubenu knihu
a naposledy? mam rozcitane tri jednu audioknihu - Harry Potter a ohniva casa, jednu eknihu - From blood and ash, co je fakt skvele fantasy, a fyzicku knihu - druhy diel Odviate vetrom
vzdy mam rozcitanych viac knih roznych zanrov a podla nalady striedam.