Nemám rada ľudí, ktorí sa nevedia zabaviť aj inak, ako pod vplyvom nejakých látok.. Mala som svoje obdobie, ktorým som našťastie prešla a už vôbec mi nechýba... Tiež sa od toho snažím odnaučiť priateľa, pretože sú ľudia, o ktorých by ste ani nepovedali, že húlia pravidelne, ale poznám aj mnoho takých, ktorým z toho doslova preplo...
Lebo najlepšie sa pičuje do niečoho, o čom houby vieš Feťák je potom aj každý jeden človek, čo sa ide v piatok večer najebať. A povedala by som, že oveľa väčší než ten, čo si odpáli brko.
Vieš, asi tu je ešte jedna klaudiqaaa okrem teba. Mne nič nedokazuj, viem čo som si čítala. Aký skvelýý víkend, že si ho ani nepamätám to bol a chodia sem samé socky och, ktoré ma nechápu.
@nicoolka ja ti nič nedokazujem ani dokazovať nepotrebujem ale znechucujú ma ľudia, ktorí potrebujú za každú cenu podjebovať a radšej si vymyslia totálnu kokotinu len aby mohli dačo "múdre" napísať...
@klaudiqaa neprekrúcam, nedomýšľam si, aby to bolo jasné tak sa v písanom techte na to používa takéto znamienko ? že otáznik sa to volá, čiže to bola len otázka, dosť priama .
Už nikdy nejdem v noci na vyhliadkovú vežu!už nikdy autom so šialeným vodičom! a už nikdy nechcem gajnu na tequillu!!! nikdy!!!
Klaudiqaaa » Stavy 28.6.2009 19:43
10 km po Tatranských skalách v skejtoch, ptm sa opitá tackám na tobogán v Aquacity a nakoniec obvinená triednou že som mala jointa(smajlík) ...toť triedny výlet(smajlík)
Áno, nudím sa v práci, tak som si kukol tvoje stavy trošku ( od najstarších som išiel ) a netrvalo veru dlho na takéto niečo natrafiť, a určite by tam takých bolo viac keby som pokračoval
@chevro *facepalm* tebe proste nedá do mňa furt niečím nerýpnuť čo? Nabudúce si aspoň prečítaj poriadne @3 "Mala som svoje obdobie, ktorým som našťastie prešla a už vôbec mi nechýba..." a kľudne pokračuj ak si si nevšimol rok 2009 chuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
..kvak..
d----ať zdravie život šecko.
(príspevok je formulovaný k užívaniu, bez lekárskeho predpisu a nevzťahuje na sa farmaceuticke použitia.)
Nemám rada ľudí, ktorí sa nevedia zabaviť aj inak, ako pod vplyvom nejakých látok
Tak toto si snáď nemyslela vážne.
Lebo najlepšie sa pičuje do niečoho, o čom houby vieš Feťák je potom aj každý jeden človek, čo sa ide v piatok večer najebať. A povedala by som, že oveľa väčší než ten, čo si odpáli brko.
@nicoolka Myslela. Nejaký problém?
Neviem, kto mal každý druhý status o chlaste a o víkende, ktorý si nepamätá. Len kvôli tomu. Ale to nie je môj problém.
Vieš, asi tu je ešte jedna klaudiqaaa okrem teba. Mne nič nedokazuj, viem čo som si čítala. Aký skvelýý víkend, že si ho ani nepamätám to bol a chodia sem samé socky och, ktoré ma nechápu.
Pa
Takže som si to všetko vymyslela? Nebuď smiešna. Ono sa to proste nedalo nezareagovať.
Ja sa nehádam. Ja sa zabávam. A to je rozdiel.
Klaudiqaaa » Stavy 5.7.2009 17:53
Už nikdy nejdem v noci na vyhliadkovú vežu!už nikdy autom so šialeným vodičom! a už nikdy nechcem gajnu na tequillu!!! nikdy!!!
Klaudiqaaa » Stavy 28.6.2009 19:43
10 km po Tatranských skalách v skejtoch, ptm sa opitá tackám na tobogán v Aquacity a nakoniec obvinená triednou že som mala jointa(smajlík) ...toť triedny výlet(smajlík)
Áno, nudím sa v práci, tak som si kukol tvoje stavy trošku ( od najstarších som išiel ) a netrvalo veru dlho na takéto niečo natrafiť, a určite by tam takých bolo viac keby som pokračoval