Včera mal koncert tí čo ste boli čo na to hovoríte ?
Ja nemozem. Ti co tam neboli - fajcil svojmu gitaristovi, ogrcsal publikum, vysral sa a vytrel si rit bibliou... Je to kkokot ale tie pesnicky sa mi lubia.,,
Okrem toho, ze ho po kazdej pesnicke nejaky chlapik utieral, vsade plul (vratane hladiska) a spraval sa ako nafetovane decko, tak tam nic zvlastne nebolo. Ale aspon to bolo uplne zle nazvucene. ^^
LUDIA STE BOLI SLEPI CI CO.... ASI STE ZLE SEDELI KED STE TO NEVIDELI DO RITI KRASNE SPROFILU TO BOLO SECKO VIDIET... A TO S TYM GITARISTIOM BOLO NEHORAZNE ENCHUTNE
Takže mám to overené, človek z jedného fóra ktorý bol v prvých radách potvrdil že Brian Twiggyho nefajčil, ani tam nebola žiadna biblia, prečo si to Milkoo vymyslel fakt netuším :/ Ale ja som tomu neuveril
Milkoo Nerob prosim ta Marilynovi reklamu a neklam tu ludi " Ja som bol na Marilynovi -a bol som pod podiom a vobec tam "nesral" a nikoho tam nefajcil bola to len imitacia s flaskou nic viac ! Tak sa zobut a nehraj sa ze si tam bol ... Mosno sa ti to snivalo nemyslis??
Ja nechapem vy uveríte asi vsetkemu""! Ked citam co tu piseete je mi zle z par ludi !Marilyn bol dobry bol som v prvej rade Podal som si snim kuku!Jedine co take robil bolo plutie do ludi(Ale to je snad od Mansona bezne ) potom ma oblial sampanskym celu prvu radu skoro A mikrofoni nicil samy Technici na podiu Bol super ..a este hadzal uteraky a tak .. a To s tym fajcenim bolo tak ze Twiggy Prpsiel ku MM manson mal v ruke flasku a robil sa ze ho fajci .. Bola to show ! ale bolo tu super Akoze Brno 0 bodov .. ale Bratilsava bolo dobre ! Aj predkapela sa dala celkom
vas by bolo treba utratit akurat tak. mam najradsej, ked niekto posudzuje cloveka podla toho, ako vyzera a co ma na sebe. ale nikoho nenapadlo, ze svojim stylom a sposobom spravania chce svoju hudbu ocistit prave od fanusikov ako ste vy, vsak? a keby aj hned vyfajcil Twiggymu na podiu?? to, ze nejake trapne americke spevacky behaju po podiu s holym zadkom a kozami napoly vonku, to nikomu nevadi, vsak? ale ked sa zrazu zjavi niekto, kto svojim spravanim popiera vsetky "pravidla", su vsetci nabudeni k VYMYSLANIU idiotskych scenarov, ako napriklad tu pan zakladatel. ked sa vam nieco nepaci, nepozerajte sa. ani neviete, o co prichadzate, ked predsudky voci niekomu prehlusia jeho tvorbu.
@20..rimitiv asi nie je...ma vystudovanu aspon jednu vysoku skolu (zda sa mi, ze dve, ale to som pocul, nehladal som take informacie, takze to nemusi byt pravda)
niekto tu pisal, ze si dal vybrat 2 rebra, tak to je iba fam
manson je divny, ale az taky kokot nie je, alebo mu to este neporadili
a koncert ma nelaka..od mansona sa mi pacia tak 3-4 pesnicky a aj to ic od niekoho prebral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Z jeho tvorby sa mi páčia 2 pesničky a viac ani ň.
Nejak si to odporuje
Jeden z vás mal súkromné vystúpenie, alebo ako to je?
chcela som...
je iný, to je pravda, ale to čo robí robí premyslene, myslím že je to veľmi inteligentný človek. A jeho hudbu mám rád a celkovo pre mňa je to sympoš
niekto tu pisal, ze si dal vybrat 2 rebra, tak to je iba fam
manson je divny, ale az taky kokot nie je, alebo mu to este neporadili
a koncert ma nelaka..od mansona sa mi pacia tak 3-4 pesnicky a aj to ic od niekoho prebral