viac ako paci je to perfektny spevak a to ako vyzera alebo nevyzera..je uplne jedno...aj ked mne sa paci a bol by uplne dokonaly..keby nebol svoju polovicku vymenil za tu 19-tku...skoda..no
neviem ale čo raz viac sa mi začínaju páčiť jeho myšlienky v textoch no možno niesu jeho ale páčia sa mi som jednoducho jeho obdivovateľ a je to aj bohovský umelec jeho obrazy priam žeriem
doslova cítiť ten odpor voči hlúpemu americkemu nátlaku a vieru v niečo čo vlastne neexistuje kľudne by som roztrhal bibliu na počkanie a hovorte si čo chcete
su to jeho texty,vsetky pise samotny Mr. Manson..a ja by som tiez kludne roztrhala Bibliu,ved vsetko co je vraj svate,je najviac skazene a hodne pohrdania.marilyn je spravny clovek a preto aky je a ze ma vsetko a kazdeho *** na haku si u mna vybudoval uznanie
tak aby to tu nebola sama chvala:....hlas nič vynimočné, hudba az privelmi elektronicka a tiez nicim vynimocna ......a podla mna sa preslavil len tym ako vyzera....z toho vyplyva ze je to len pozér...
20. Lukazman >>> akože daj si pohov manson nieje nejaký vyumelkovaný americký model hlas? vieš aký ma on hlas? image? má niekto podobný? nie tak prečo je populárny?PRETO!
príliš elektronická? vypočuj si aspoň tri albumy
to je samozrejme vec vkusu
skús nájsť niečo iné čo by sa mu dalo vyčítaťlebo si dosť ďaleko od čierneho
stojím si za svojím názorom...styl ktory hra je nazyvany industrial rock...alebo tiez elektro metal....vies z coho je to elektro?...z toho ze je to elektronicka hudba!!!....a keby nebol vyčačkaný ako je tak o neho nikto ani bicykel neoprie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Use Your Fist And Not Your Mouth
The Nobodies
The Bright Young Things
Posthuman
Burning Flag
A to su iba moje naj, naj, je ich kopa.
.mám jeho všetky albumy,na jeho hudbe som vyrastala...a milujem ako vie všetkých zničiť....a hľavne tých cirkevných pandrlákoch....je to proste kult
co viac mozem povedat v takomto bielom svete???
doslova cítiť ten odpor voči hlúpemu americkemu nátlaku a vieru v niečo čo vlastne neexistuje kľudne by som roztrhal bibliu na počkanie a hovorte si čo chcete
príliš elektronická? vypočuj si aspoň tri albumy
to je samozrejme vec vkusu
skús nájsť niečo iné čo by sa mu dalo vyčítaťlebo si dosť ďaleko od čierneho
ale niektore tie jeho...no...sposoby...to fakt nemusim.