nie si sibnuta. je to uzasny clovek, ktory robi perfektnu hudbu, a nech si kazdy hovori co chce, keby necumel len na jeho vzhlad a pseudoskandaly, nereagoval by na neho tak ako reaguje.
@corvuscorax čo vlastne ty z hudby počúvaš?? Tublatanka sa ti nepáči, Manson je psychycky narušený jedinec .. (a pritom je oveľa inteligentnejší ako my tu všetci dokopy)
Neznášam ho, je to debil čo prespieva nejakú vec a už ho má verejnosť za boha. Jeho imidž, pre mňa za mňa, nech si aj v ružovej sukničke a krídelkami behá, jeho hudba - proste nič. Na jedno kopito, okopirovana či prespievana..ale človek a vecí čo robí, ach, škoda sa vyjadrovať.
mne sa pacila jeho starsia tvorba, inac ano ten clovek je velka poza.. ale dajme tomu, ze to patri k brandzi a k tomu, kde sa pohybuje on.. ( pre mna nikdy nebol nejaky tvorca metalu, skor takeho party-shittu ) ale neprekaza mi vobec nove albumy som ale ani nepocul ani neviem ako sa volaju a nevyhladavam ich..
yasmin nejsi sibnuta teda ak si ty tak som aj ja manson je trieda a ma svoj styl niektore skupiny-spevaci sa opicia jeden po druhom niee on si len ide a robi si co chce to je nanom to najhustejsie i ked niekedy to prehana ako ked si dal vyrezat prave vajco aby lepsie spieval proste ma svoj styl a milujem jeho hudbu! i jeho styl
nie si sibnuta, no tak sa ti paci, no a co?... mne sa tiez pacia skupiny kere sa celej mojej debilnej triede nepacia, a co? je mi uplne jedno co si kto o tom mysli... ja si pocuvam co sa paci mne a nie inym a nezaujima ma co si o tom myslia ini... no a marilyn... dost vystredna poctavicka... ale niektore jeho pesnicky sa mi pacia...
ja luuubim Mansona aj ked nie vzdy suhlasim s jeho vystrednostou, ale ma v sebe taku dravost a zboznujem zvrhlost jeho hudby a klipov a ano, majte ma za uchyla, co uz
prvé albumy boli super ....rozprávka ... ešte po tu 2007 eat me drink me sa to dalo.... ale keď som si stiahla tú vec čo vyšla v roku 2009 a vypočula som si to, bolo mi do plaču .....
myslím, že to, či sa páči alebo nie, z časti vyjadruje ľudskú obmedzenosť ja ho proste milujem a nie som tak "úzkoprsá" aby som hneď niekoho odsúdila len preto ako vyzerá a čo som o ňom počula z bulváru, všakže mojenká :p
a keď už, tak sa proste vyserte a nenazývajte ho hneď kokotom, tá povýšenosť je niekedy až neuveriteľná :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
K veci, páči.
A pesničky má na jedno kopyto.
Psychopati toto.
This is the new shit mi zachránilo zátišie ako tak ...
a keď už, tak sa proste vyserte a nenazývajte ho hneď kokotom, tá povýšenosť je niekedy až neuveriteľná :p