co je na tom take zle secko som skusila a niecom na tom zavisla....alkohol mi nechti mariska minechuti.....len tie cigy marbolky cervene alebo petry mentoloky su dobre ale ja na to sa 14.5.07 vykaslem.......
vieteco chodte seci do pice hladate na tom len to zle....kokoti ....na kazdeho vyskakujete jak keby vy ste nikdy nic s tohto neskusili...jebnuty zasrani!!!!!!!!
myslim ze je kazdeho osobna vec,co si robi so svojim zivotom.. ale kazdy by si mal uvedomit,ze tieto veci-alkohol,drogy,cigarety-ze nicia zivot..zavisly clovek pomaly ale isto straca vsetko,co bolo kedysi pre neho dolezite..ano kedysi..lebo pre zavislaka existuje uz len droga poznam zopar takych trosiek..a je mi ich osobne velmi luto.ja som prestala s tymto vsetkym len nedavno.a to kvoli jednemu cloveku..na ktorom mi velmi zalezi.a velmi mu dakujem ..to zle na drogach si zacnete uvedomovat az ked vam zoberu niekoho,koho mate radi..nic nemam proti tomu ked si niekto obcas da speka,alebo poldecaka..v pohode,ale netreba to prehanat..byt alkoholikom aleo narkomanom nieje ziadna frajerina..tak dufam ze vsetci co si myslia opak,sa coskoro zobudia!!
bongo aj by som sa obtazoval ti vysvetlit o co tu ide ale myslim ze cloveku s tvojim intelektom by nestacilo napisat to ani ako sa hovori '' po lopate''
No Bongo ma uz mozog asi nejak degenerovani tymi tonami travy co stihol vyhulit
A dievca by sa malo radsej hanbit a byt ticho, aby to vedelo co najmenej ludi a nie vykricat to na fore... ja sa uz bojim, co raz budu stvarat moje deti ak bude svet takto pokracovat...
aha....noo aj ja som dnes bol si kúpiť 3ko do mesta , a do riti akurát všade obedná prestávka ,tak reku idem kamošovy do kanclu pokecať ,no potom ked už otvorili obchody som našiel jeden obchod a fakt dobré veci ale dosť masné ceny , a mali tam asi 3 3ka ktoré sa mi fakt lúbili a stáli po 500 sk, tak kurwa čil rozmýšlam hento ? toto? či tamto? fakt som nevedel ty kokso ,tak som si kúpil jedno a čil ma to sere že som si nekúpil to druhé
Nefajčím lebo mi to nechutí..... nepijem lebo mi bolo tak zle že mi prestalo chutiť................. a vodnému bongu odolať nedokážem tak ma súdte hej riešim zelené
clowek ked napr. s mariskou iba viikneduje je to v pohode.. ale clowek ktorý nevie sa bez travy znormalizovat a byt ako normall clowek bez nej.. ten je zavisly... a neradim to moc davat... nikdy neviete ako skoncite.. ja len radim , nechcem aby ste dopadli zle a hlavne deti.. i ked ja som este decko ale newadi aspon si priznam
cigarety su humus celkovo, nerobi to nic okrem toho ze to nici cloveka zvnutra aj zvonka, alkohol..hmmm...s mierou je vsetko fajn ale ak ma niekto tazke problemy, osobne by som si to na alkohole nevybijala ale riesila to inou cestou..a travicka ide nam ideee myslim ze z tychto 3 moznosti je to to najlepsie ale tiez s mierou lebo si clovek nou moze navodit silne psychicke problemy a potom dovidenia...a ak toto vsetko clovek skusa, len aby zapadol do party, tak je dost infantilny...diveca moje zlate, uprimne ti hovorim prestan s tymi prasacinami kym mozes a sustred sa na priatelov a ne na to co ti znici zivot skorej ako ho zacnes zit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a inak, ako ostatní, čo si ako chcela povedať?
14.5 máš 15tku? cha, no tak tým duplom neprestaneš.. fuj, ale v tvojom veku.. no mlieko ti po brade tečie...
inak nemám k tejto diskusíí čo povedať
A dievca by sa malo radsej hanbit a byt ticho, aby to vedelo co najmenej ludi a nie vykricat to na fore... ja sa uz bojim, co raz budu stvarat moje deti ak bude svet takto pokracovat...
ä
vsetko je v pohode len s mierou treba a neprekrocit hranicu...
hmmm a kde je hranica?