neviete nahodou ake su prijimacky na marketingovu komunikaciu do trnavy? je to len vseobecny prehlad + test z jazyka (aj, alebo nj tusim) alebo su tam aj talentovky ako v BA a v Nitre?
idete tam niekto a ako sa ucite na prijimacky? pomooo
knizku mam...len toto mi akosi nebolo jasne lebo niekde som citala ze su tam talentovky a inde zas ze nie su... ako na stranke to nemaju, ale ja som si uz nicim nie ista ://
boze a moc sa na to treba ucit? lebo co som citala v tej knihe, tak mi to prislo zatial len ako rozpravky...
@zuza159 no ja ti poviem tak že ja som sa dostal tak po 30tu stranu a vykašlal som sa na to.. a som tam takže zvládneš to aj bez toho možno.. pokiaľ aspoň jazyk spravíš dobre a ak si mala dobré výsledky na strednej, len väčšinu ľudí berú až na odvolanie takže potom nezúfaj.. je to normálne tam
zdravím vás ja sa tam tiež hlásim a učím sa na prijímačky a už mi dosť z toho šibe, tá kniha je nekonečná! a ešte sa učím aj nemčinu bo to čo som vedela som už za rok, čo som doma, aj zabudla.. btw minuly rok som sa tam tiež hlásila a nevzali ma ani na odvolanie.. oni totiž znížili počet prjatých zo 130 na 75 a dali o tom vediet až po podávaní prihlášok.. dosť podlé... a je tam veľký nátresk (
cawte ja plánujem tiež dať tam prihlášku a zaujímalo by ma či je tam aj matika ??? z čoho pozostávaju skúšky a či nemá niekto na predaj knihu na prijímacie skušky
cawte ja plánujem tiež tam zaslať prihlášku a zaujímalo by ma či je tam aj matika ??? z čoho pozostávaju skúšky a či nemá niekto na predaj knihu na prijímacie skušky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
boze a moc sa na to treba ucit? lebo co som citala v tej knihe, tak mi to prislo zatial len ako rozpravky...
a tak.. no dako bolo dako bude
a dakujem