Je tu niekto, kto by mi vedel poskytnúť nejaké to insider info k prijímačkám na mgr stupeň štúdia? Napr. či sa zvykne hlásiť o veľa viac ako tých 30 čo chcú prijať, z čoho je najlepšie sa pripravovať,... čokoľvek užitočné. Dikičko
@demoniqangel no teraz podľa ich stránok prospech vôbec neberú, čisto len prijímačky; štatistiky alebo také čosi sa mi nájsť nepodarilo... a mňa sa to konkrétne netýka, ja som na marketingu na Karlovke a som 100% spoko ale priateľ je na bc v Trnave a neznáša to tam, takže aj keď ide BA dolu vodou, stále si myslím, že je to lepšie
@freedef budem sa na chvíľku tváriť, že sa pýtaš nevyrývavo so serióznym záujmom; v takom prípade: také školy sú na to, aby ľudia, ktorí sa zaujímajú o marketing dostali teoretické základy odboru, zorientovali sa, získali kontakty, ideálne nejaké tie praktické skúsenosti, a mohli rozvíjať svoj talent a zručnosti A ak narážaš na to, že by marketing dnes nemal uplatnenie a vyrábal hotových kandidátov na pracák, tak ti možno ušlo, že žijeme v dobe tak nejak konzumom, a predávať (sa) chce každý. Marketéri dnes majú milión rôznych využití a ver mi, že každý z "takých škôl" kto chce, si dobrú prácu nájde
@juniper A nechce ísť radšej po Bc robiť? Lebo naozaj okrem modrého tubusu mi druhý stupeň nedal akože vôbec nič, a teda ešte odpustky na zdravotke
Titul nikoho nikde aj tak nezaujíma a mám kopec spolužiakov, ktorí počas školy nerobili nič a mali čisté áčka a teraz nemajú robotu. Reálne najviac čo mi tá škola dala bolo pár kontaktov a priestor na prax, keďže škola sama o sebe bola veľmi easy...
@demoniqangel mno chce pracovať popri škole, aj preto radšej BA ako TT, možností je tam predsa len viac. Je to možno lepšia alternatíva, nechať tú školu a ísť rovno 100% makať, ale riešili sme to a ten vyšší titul by predsa len chcel, aj keď tiež to beriem tak, že je to viac menej nie-až-tak-potrebná formalita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Titul nikoho nikde aj tak nezaujíma a mám kopec spolužiakov, ktorí počas školy nerobili nič a mali čisté áčka a teraz nemajú robotu. Reálne najviac čo mi tá škola dala bolo pár kontaktov a priestor na prax, keďže škola sama o sebe bola veľmi easy...