chcela som ísť, ale keď mi zavolali zo študijného že ma nechcú, lebo maturujem v 16stich a s takým sa oni ešte nestretli, tak som sa na to vykašľala a šla som do brna. a neľutujem...ale inak to vyzeralo celkom fajn
z priamych referencií som sa dozvedela, že je to vcelku pohodové štúdium...priamo z aisu ti poviem, že predmety sú jedna báseň a ani medzi nimi nie sú medzery, všetko krásne zorganizované...predmetov nie je veľa (vo vyšších ročníkoch to mali zorganizované tak, že do školy chodili max tri dni z piatich a k prijímačkám...treba vedieť veľmi dobre kresliť, ľudí sa hlási veľa, berú málo...a mať šťastie pri tej časti talentoviek, kde dostaneš papieriky so slovami, z ktorých máš zostaviť slogan...no a riadnu dávku originálnosti a kreativity a vraj viacero ľudí berú po "finančnom príspevku"...to som ale len počula od viacerých...a je pomerne ťažké sa tam dostať...ale držím prsty, ak ideš, ja som zvolila Trnavu, cestu menšieho odporu (neviem veľmi dobre kresliť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty