Máte niekto skúsenosti s týmito slúchadlami? momentálne mám Koss Porta Pro, avšak tie už po tých rokoch držia po kope len tak tak preto hľadám niečo podobné v tejto cenovej kategórii a na tejto úrovni reprodukcie zvuku.
skúšala som ich a podľa mňa sú neskutočne nepríjemné na nosenie. tlačia, nesedia na ušiach a tak, no ale to neznamená že nebudú aj tebe.
ale zvukovo asi celkom spoko, nie som nijaký audiofil a teda to nedokážem posúdiť, ale nie sú prebasované, čo je fajn (i keď osobne preferujem práve silnejšie basy a myslím že aj pre teba ten prechod od kossov na tieto by nemusel byť úplne jednoduchý).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ale zvukovo asi celkom spoko, nie som nijaký audiofil a teda to nedokážem posúdiť, ale nie sú prebasované, čo je fajn (i keď osobne preferujem práve silnejšie basy a myslím že aj pre teba ten prechod od kossov na tieto by nemusel byť úplne jednoduchý).