ja vravim že vravim lebo si myslim že vy vravite a potom poviete ze som myslela co som vravela ale nevravela som co som myslela lebo som povedala myslene co vravela ta co myslela a povedala ze ja som myslela ked som zle vravela, lenze ja som nevravela ale povedala ze som myslela ze ona vravela ked mi to on povedal...
podla mna......a myslim si ze......a taktiez by som chcela podotknut ze......a citim sa dost...... ale inak som hladna asi sadnem do autobusu a poprechadzam sa po jablkovom dzuse s hranolkami
no mne sa mato paaci ide mu styl ako green day a rasmus...myslim si to a je to moj nazor...a takych co nanho nadavaju si nevsimam takych uz bolo a bude dost...nevyjadrujem sa
Maťko Konrád nepatrí do KATEGÓRIE dobrá hudb..podľa je ..hm mu stúpla sláva do hlabvy.Ale šak to čo hovoril Paľko v poslednom kole je pravda.Pootm mu to vydrží 3mesiac ea za rok nebudú tie divné baby čo mu fandia nebudú vedieť ani kto je..
Martin Konrád predvádza, v show SHS najväčšie kara oke za posledné tri ročníky, dejstva súťaže. Myslel som že táto súťaž chytila novú úroveň a Drive. Asi som sa véélmi zmýlil. Sympatie, ma účes, a styl. Ano už len o tom to je, a pritom sa to vola Slovensko Hlada Superstar, nie Superstyle. Každý človek, ktorý je ešte stále v tom, že sa jedná o spevácku sutaz, a má aspoň trošku hudobného sluchu, povie že je to spevák, ktorý nemá iny potenciál ako show man. Dobrá vec ktorá vydrží asi pol roka max. Nikomu neželám nič zlé, ani ho nemám v nenávisti, ale on tam už nepatrí. Každý máme len na určitu úroveň, a myslím že on sa dostal už aj cez ňu, a mal by už skončiť.
trochu uvazujte, preco nanho nadavate? ma len petnast rokov, je to este dieta, co ocakavate, ze sa bude spravat ako skuseny styridsiatnik? podla mna su smiesni a trapni ti, ktori nanho kydaju nadavky rozneho zanru, uplne bezvyznamne, okrem toho nemam pocit, ze by spravil nieco strasneee, az skandaloozne...jedine s cim suhlasim je, ze nevie az tak dobre spievat
Kurva ludia.....ti co pisu ze je EMo si mozu honit do pice. Poznam ho asi 3 roky a EMO NIEJE . Uz mal davno vypadnut, ale nevypadne este tak skoro. A ako vsimam, furt na Emo picuju ti isty, asi nejake komplexy maju z neho.
uplny suhlas so zipporah, co mu uz nedate pokoj a musite voci nemu stale cosi mat?
Ma 15, chcela by som videt vas, aki by ste boli uzasni. A suhlasim, ze z tych co ostali spieva najhorsie a superstar by mala byt v prvom rade sutaz o speve, ale o tom, kto vypadne, rozhoduju ludia.
A tiez nechapem, je tu xy diskusii o eme a vsetci do nich fakt len picuju, ako nechapem oo vam ti co su emo robia, ze stale ich musite tiez len urazat.
mno podla mna to nezavisi ci niekto pocuva emo alebo hip-hop alebo inu hudbu zavisi to od sympatii a to ja mam ku nemu welke ja ho milujem!!! neviem ako ostatni ludia ale nech oni o nom myslia co chcu ja mam o nom iba dobre info!!! ak newerite napiste a ja wam dam!!! miaa (www.britz.sk)
ehmehm, ze mal jednoznacne vypadnut uz prvy krat. Podla mna je to este dieta a v podstate neviem preco mu nadavate. Ved on nemoze za to ze na nho letia male emacky skolacky. A on podla mna nieje emo. Podla mna je ...ehmehm....hmmm....kinderpunkac...hahahaa...vysmech....no a nevie spievat a dost ma mrzi povrchnost ludi. Ovela lepsi spevaci z tade vypadli. Nemam rada tieto discofilne veci. Teda nesledujem to ale par krat cez reklamu som pocula. No a je to nefer voci tim co sa snazia a vedia spievat. Ale svet sa nezruti. Je to koniec koncovlen hmmm realityshov a aj tak viac urcite dosiahnu ti co vedia sievat...ehm koniec
ono sa k tomu neoplatí vyjadrovať keďže v tej shs nevie spievať len on ale aj zvyšok tých pseudo zasraných spevákov, zábavná kindershow v prvej boli osobnosti ale toto sú deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1. Nemal by byť v tejto kategórii "dobrá hudba"
2. Je to EMO-boy a tých nemám v láske
3. Nevie spievať
4. Je to omyl prírody & superstar
5. Mal by vypadnúť
Ma 15, chcela by som videt vas, aki by ste boli uzasni. A suhlasim, ze z tych co ostali spieva najhorsie a superstar by mala byt v prvom rade sutaz o speve, ale o tom, kto vypadne, rozhoduju ludia.
A tiez nechapem, je tu xy diskusii o eme a vsetci do nich fakt len picuju, ako nechapem oo vam ti co su emo robia, ze stale ich musite tiez len urazat.
ehmehm, ze mal jednoznacne vypadnut uz prvy krat. Podla mna je to este dieta a v podstate neviem preco mu nadavate. Ved on nemoze za to ze na nho letia male emacky skolacky. A on podla mna nieje emo. Podla mna je ...ehmehm....hmmm....kinderpunkac...hahahaa...vysmech....no a nevie spievat a dost ma mrzi povrchnost ludi. Ovela lepsi spevaci z tade vypadli. Nemam rada tieto discofilne veci. Teda nesledujem to ale par krat cez reklamu som pocula. No a je to nefer voci tim co sa snazia a vedia spievat. Ale svet sa nezruti. Je to koniec koncovlen hmmm realityshov a aj tak viac urcite dosiahnu ti co vedia sievat...ehm koniec