Chcem sa spýtať, že ak máš piercing v jazyku, či si mal o moc zhoršení zravotný stav alebo priebeh bol jednoduchy a teraz si spokojny..a ešte povedz vyhody a nevyhody toho piercingu v jazyku...Ďakujem..
strasne sa mi to paci ale rodicia by to asi moc neuvitali. ale poznam vela ludi co ho maju a vravili mi ze to nebolo az take strasne ze prve dni to bolo trocha napuchnute ale potom v poho... az na jednu kamosku tej to zahnisalo a asi tyzden to mala dost citlive ale potom v poho. ..no pri vsetkych piercoch je to subjektivne ako zareaguje tvopj organizmus. a okrem toho pri bozkavani je to dost fajnove...
@3 ano aj ja viem takto informácie...lebo som si toho uz vela precitala..ale jedna baba mi napriklad povedala ze jej kamos 3 mesiace nemohol jest...a niektory vravie ze mozes prestat rozpravat..tak len chcem vediet ci sa niekomu take nieco stalo uz..
@emolove no newiem vies je mozne ze s tym mal komplikacie ale pochybujem ze by to bolo az take strasne no a s tym ze by si prestala rozpravat to je podla mna totalna blbost....
@6 no tak to hey...aj ja si myslim..ale fest by som ho chcela...a najprv to bolo jedno kazdemu skoro som ho mala na dosah..ale nakoniec nemam...ale chcem ešte stale..
mam..dala som si preondit jazyk v zime..ked opuchol nosila som v hube kocky ladu a podrazdila som si tym hrdlo..a to bolo hnusne utrpenie, ked som kaslala ..taka bolest ..ale tebe sa to asi teraz v lete nestane nevyhody? normalne ani neviem, ze ho mam..viem o nom len vtedy, ked si ho zatiahnem vidlickou alebo si fest tuknem do zubov ..to je hnusne, ale to sa mi nestava nejak casto..a vyhoda pre mna je, ze ked mam nerv, tak ho stlacam medzi zubami a aspon mi neskripu zuby
Ja strasne chcem ale zatial nemozem az na 18ku. Taze o rok ho snad uz budem mat Moje 2 kamosky si dali prepichnut a co mi rozpravali tak obe prve dni suslali potoom to uz bolo v pohode.Jedna nemohla jest 3 dni ale ta druha jedla vsetko(aj ked hlavne koli tomu aby na to neprisla jej mama ale jedla a po par dnoch nemali ani bolesti vobec
je to na dievcatach sexy ale nechcelo by sa mi znasat tu bolest a obmedzovanie sa niekolko dni v jedle, je aj velka sanca hnisania a potom to musi ist prec
Heh zrovna dnes som sa asi definitivne rozhodol ze ho chcem a je mi jedno co kto na to hovori hehe, sak ked to nebude pekne alebo co tak vyberem a do par dni mi diera zrastie
mám už tri mesiace. a musím povedať, že hojenie som si predstavovala horšie.Prepichnutie som necítila, lebo mi tam dali nejakú vodičku a mne stŕpla polovica hlavy potom som si dala ibalgin 400-ku a na ibalgine som bola 3 dni (preventívne) dávala som si sprej JOX a vyplachovala s LISTERINE ústnou vodou (zelenou) Len mi napuchol jazyk. prvé tri dni som jedla len kašičky a pila som len vodu z vodovodu. potom som sa nevedela poriadne najesť, lebo som si vždy zahryzla do guličky. lebo som mala 2 cm šperk (barbelu). A šušlala som asi 10 dní. Po mesiaci som si vymenila za 1,4 sm barbelu s bioplastovými guličkami a je to v pohode. starala som sa o to tak ako mi piercer povedal a dobre sa to hojilo. a čo sa týka bozkávania, len chválim. a to, že sa to ľudom nepáči, tak nech si to nedávajú.
ja som si to dávala pre seba nie pre druhých... prepich nebolí hojenie ma nebolelo... proste ked sa o to budete starat jak máte a nevy*ebete sa na to tak bude šetko ok... všetko chce čas... a lahko to schovááte aj pred rodičmi ked si dáte nejakú nenápadnú guličkua moc neotvárate úústa tak si myslím e si to ani nevšimnúú...
wow uz dlho sem nikto nic nepisal, ale predsa,... zajtra si idem dat prepichnut jazyk a strasne sa tesim uz dlho chcem piercing, a tiez si ho idem dat potajomky, fakt mi na to rodicia nepridu? skor sa bojim mamky ako oca, a sestre som to uz aj tak povedala, lebo viem ze ona nic nikomu nepovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
chujovina to je