svoje auto nemam, ale rodicia maju dve, a moc ich nevyuzivaju, takze minimalne jedno je mi stale k dispozicii, takze mozem ist autom v podstate vzdy ked chcem.
vodicak mam tri roky a auto dva roky.casto rozmyslam nad vymenou tohoto co mam.ale v praci mi uz nedavaju taky plat ako som mal volakedy pred krizou takze si nemozem dovolit nove.kriza neviem kedy skonci takze nove auto je v nedohladne.
noo mam vodicak uz nejak mesic-takze skusim na vianoce dostat nejake to auticko sak netreba hned zacat na ferrari...na zaciatok mi staci aj nejaky ten jaguar..
keď budem mať vodičský, budem mať aj auto a to bude tak asi do dvoch rokov... mama mi nechce dávať vodičák, kým by som nemala na čom jazdiť (fakt zbytočné), hoci vek už na to mám... no potom by som mala mať s bratom spoločné (čiže bude viacmenej moje)...
mam takeho desatrocneho forda, ktoreho poskytujem aj na rodinne ucely, kedze som v rodine jediny sofer a rada by som mala do troch rokov, kym nebude mat vodicak sestra aj svoje vlastne auticko.
soferovanie je jedna z veci co ma fakt bavia, okrem toho ze mat auto je fakt uzitocna vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
takže auto je posledná vec na svete,na ktorú by som míňala prachy...
Nemám ani vodičský, ale jazdievam na aute rodičov
auto bude sluzobne....a potom si nasetrim na vlastne...
soferovanie je jedna z veci co ma fakt bavia, okrem toho ze mat auto je fakt uzitocna vec.
Máš vodičák? Nie.