a aký je váš názor, na to, keď si chalan necháva obočie profesionálne vytrhávať v salóne. na konzervatívnom slovensku sa totiž za metrosexualitu považuje takmer včetko, hlavne pokial chalan vyterá, že o seba dbá
@66janica6 výborne. presne si mi teraz dokázala, že slovensko je stále zatupené kvôli luďom ako ty...asi jeden z dôvodov, prečo sa tam tak nerád vraciam(okrem Tatier)
@aunknownnym janicu si nevšímaj, každé ráno zje za tašku citrónov takže za to nemôže.
Môj názor - časy keď jediný správny chlap bol celý zarastený, špinavý a smrdel pivom a páleným sú už dávno preč. ...vlastne na Slovensku ešte stále nie sú (ach)
No a ešte malý detail - na Slovensku pojem metrosexualita neexistuje, takmer nikto to nepozná. Automaticky si zaradený gay
@druheja mno jasné. ja nie som metroš ani gay. A zatiaľ čo oni by v zahraničí na akcii zbalili tak bagetu, tak ja s kamošmi sme zbalili tak 1-2 baby za večer a to sme ani poriadne nevedeli jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Môj názor - časy keď jediný správny chlap bol celý zarastený, špinavý a smrdel pivom a páleným sú už dávno preč. ...vlastne na Slovensku ešte stále nie sú (ach)
No a ešte malý detail - na Slovensku pojem metrosexualita neexistuje, takmer nikto to nepozná. Automaticky si zaradený gay