respektíve mám taký ktorý v sebe nemá nič a kým nič neprevolám nič neplatím (asi). ale na rodičov a bratov mám volania a sms zadarmenko a iným volám málokedy.
ja mám v podstate oboje. na českom telefóne kredit, pretože paušál by som nevyužila, na slovenskom nejaký divný paušál napojený na sestrin mobil, že keď ja niečo miniem, tak sa to sestre pripočíta na faktúru (lebo na slovensku telefonujem tak 5 min za mesiac) a na služobnom mám paušál, netuším aký, ale taký že vždy keď potrebujem môžem volať a mať internet
Do teraz som mal kredit. Len manebavilo vzdy si dobijat po 3 mesiacoch lebo vzdy mi prepadol. Tak teraz mam O2 fer na fakturu. Co prevolam, to mi ztiahnu z uctu. Dobrá to vec. +pouzivam sluzobny mobil na net a volania cize neplatim takmer nic
veľmi dlho som mala paušál na SVK čísle, ale pár rokov dozadu som ho zrušila, lebo bol úplne nepodstatný pre mňa.
na českom čísle mám kredit, pretože ich operátori sú drahé svine, takže tu používam slovenského operátora a české číslo mám len preto, aby mi mohli volať ostatní.
mám kredit, čo si dobijem za tri mesiace 8e, tak mi to akurát vydrží, niekedy aj zostane ale chcem si to práve teraz (už konečne) prehodiť na faktúru, aby mi to strhávalo, lebo ma nebaví vždy si chodiť dobíjať
Ja mam O2 Fer pausal, takze taky fejkovy pausal asi.
Ale hlavne mam v Anglicku giffgaff, coz je siet kde ked si dobijete 10 libier tak mate 3 mesiace SMSky a telefonovanie do tej istej siete zadarmo + este tych 10 libier, ak chcete volat aj do inych sieti (pripadne 20MB internetu na den za 20 penci...)
a je to uplne mega, lebo (skoro) vsetci moji kamarati maju tu siet tiez, takze mam vlastne neobmedzene volania za cca 3 libry na mesiac ^_^
(a potom pridem na slovensko a faktura 15+ eur, lebo si nezvladam uvedomit, ze to uz nefunguje )
ja mám aj aj, ale používam len jedno číslo - na kredit .. a keď boli u nás také situácie, že mi tato ešte nechcel dobiť, tak som si zmenila simku a bolo
@blanc to je čo za paušál?? lebo ja dosť smskujem a málo volám
@alohomora fuu netuším niečo od orindžu, ale neviem ako sa to volá.
ale to, že volám a smskujem nie je v mojom paušále, ale v tatkovom, takže môj zahŕňa naozaj len to, že čo miniem to zaplatím- teda myslím, že je to tak. neviem, rodičia mi platia telefón.
mal som kredit, lebo mesacne prevolam asi 3 minuty a poslem asi 20 sms, ale internet tam bol drahy po prekroceni nejakej hranice...
tak som presiel na pausal za 8,50 a som spoko
kredit. kupujem internetovy balicek 5e/mesiac a do toho poslem 10smsiek a zavolam dvom ludom lebo vsetka moja komunikacia ide cez internet tak mi pausal isto netreba
väčšinou všetci volajú mne, takže mi ten kredit po troch mesiacoch aj tak furt prepadne, čiže nevidím zmysel v tom, aby som si mesačne platila paušál, keď ho vôbec nepotrebujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale nemám kredit
respektíve mám taký ktorý v sebe nemá nič a kým nič neprevolám nič neplatím (asi). ale na rodičov a bratov mám volania a sms zadarmenko a iným volám málokedy.
na českom čísle mám kredit, pretože ich operátori sú drahé svine, takže tu používam slovenského operátora a české číslo mám len preto, aby mi mohli volať ostatní.
až som sa nasrala
a mám paušál
a som spoko
Ale hlavne mam v Anglicku giffgaff, coz je siet kde ked si dobijete 10 libier tak mate 3 mesiace SMSky a telefonovanie do tej istej siete zadarmo + este tych 10 libier, ak chcete volat aj do inych sieti (pripadne 20MB internetu na den za 20 penci...)
a je to uplne mega, lebo (skoro) vsetci moji kamarati maju tu siet tiez, takze mam vlastne neobmedzene volania za cca 3 libry na mesiac ^_^
(a potom pridem na slovensko a faktura 15+ eur, lebo si nezvladam uvedomit, ze to uz nefunguje )
@blanc to je čo za paušál?? lebo ja dosť smskujem a málo volám
ale to, že volám a smskujem nie je v mojom paušále, ale v tatkovom, takže môj zahŕňa naozaj len to, že čo miniem to zaplatím- teda myslím, že je to tak. neviem, rodičia mi platia telefón.
Mam neobmedzene sms a internet a nvm kolko minut
A z prace ani neviem, uz ked sa mi minaju minuty, volam z pracovneho
tak som presiel na pausal za 8,50 a som spoko
Divný život keď človeka odpoja a nemá doma ani net.