teda, neviem či som spokojná s menom, ale som rada, že ho po nikom nemám. teda, určite sa niekedy niekto v rodine volal dávno, ale nevolám sa tak preto.
Byť dievča, tiež by som hodnotil ako šťastie, ak by som sa nevolal Ingrid, Margita, ani Albína ... Dúfam, že na mne sa po narodení potomka neprejaví žiadna porucha ktorá by viedla k niečomu takémuto
vidiim, že Hermona bolo v minulosti velice rozširene, aj moja prapra sa tak volala..a ked som bola mala, tak som lutovala, že aj mne nedali take meno, pretože mi to pripominalo Hermionu.
ale teraz som spokojna zo svojim menom, mam pocit, že som jedina v rodine (tej bližšej).
ale mala som sa volať Dorota. Nakoniec mi dali meno Jana.
Ja som sa mal volať Ctibor alebo Libor-som presvedčený,ze moja mamka vtedy nebola normalna ked mi hento chcela dat.no ale mala pri mne tazky porod a po porode zabudla,ake mena mi chcela dať,tak rychlo dala po otcovi-Dalibor.nie ze by to bola vyhra ale som spokojny.i ked otec je debil ale co uz.a so rad ze niesom dievca,lebo mamka chcela dat mena Broňa alebo Deborah,takze dakujem ze som chlapec
neviem či je tá teta, či ako ju mám nazvať, naša rodina ale aj tak, mama chcela od začiatku aby som sa volala Barbora vlastne, už od "mala" chcela dievčatko ktoré sa tak bude volať
Nemám, moje meno vymyslel vtedy 3 ročný brat a bolo po jeho obľúbenej učiteľke zo škôlky. Prvých 14 rokov môjho života som ho za to dosť nemala rada, ale teraz som rada, že mám také meno, aké mám. Katarína je predsa tak pekné meno
bola by som aj spokojna, keby sa nenaslo viacero ludi, ktori mi nesympatie dali najavo takym nechutnym sposobom, ze povedali pri mne, ako nenavidia moje meno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale Lena Janovna, rusky, by sa mi páčilo
ale teraz som spokojna zo svojim menom, mam pocit, že som jedina v rodine (tej bližšej).
ale mala som sa volať Dorota. Nakoniec mi dali meno Jana.
CECKA
inak mam random meno