mala som, shit uplny menila som za samsung F480 touchwiz..ovela lepsia zmena-dotykovy display..tu nokiu ma teraz totizto kazdy druhy clovek a hrozne sa kazi a sekaju v nej pesnicky..pouzivam ten mobil uz len ako budik na rano..inac vobec..alebo obcas v piatky beriem nokiu pre istotu..inac som na tom podobne ako:
Mal som. Je to foun do ktoreho len kladivom mlatit. Vydrz baterky k nicomu, ovladatelnost k nicomu, po roku to zacalo akosik zamrzat ci co, proste zaspavalo to na bielom obraze len s indikatorom stavu baterky, konektor na sluchatka sa zasekaval s tym, ze aj po odpojeni headsetu indikoval pripojeny, konektor na nabijacku sa mykal az sa tak pohol, ze som v nom zalomil nabijackovy konektor... nastastie som mu rozbil display a ukacel fotra, ze nechcem zadnu opravu, ale novy phone.
Mam 5000ku, ktora sa nelisi snad nicim, okrem toho ze nezerie pamatovku, ale baterka vydrzi mozno trojnasobok toho, co 6300, nezamrza (knock-knock), konektore drzia...
6300 je taky ten z tych telefonov, do ktorych len kladivom.
(Je to asi jediny telefon co som mal, na ktory sa stazujem. Alcatel OT 301 bol v pohode dokym mu neodletela antena (ale este aj potom som ho pouzival), Nokia 3310 bola v pohode aj ked nic nevydrzala (par kvapiek vody a musela do opravy), Nokiau 6120 (?, idk) som mal len kratko ale bez nejakeho vyrazneho nedostatku, Nokia 3220 vydrzala snad aj jadrovu katastrofu (par hodin uplne kruteho dazda a potom si este s kludom blikal svetielkami, nalietal mozno kilometre a tak), SEJ110i (totalny lowend) zvladal ukazovat cas a budik, viacej od neho nikto necakal, bolo to nudzove riesenie, 5000ka takmer absolutna spokojnost (drobnym problemom je nejake divne nacasovanie vystrazneho signalu pred vybitim. pri pouzivani je to doslova a do pismena par minut.)... ale 6300 len mlatit kladivom)
mala som, bol to dobry mobil, vyhovoval mi, nechybalo mi tam nic take. ale co sa stalo? spadol mi do vody a uz sa nezapol. ale mam 5310 xpress music(tusim sa tak vola a ten je dobry
mala som aj tento ale barz mi s nim nebolo dobre tak som si zobrala svoju staru nokiu 6233 pretoze mala aspon infra(no aj bluetooth) lepsie to podla mna fotilo,niektore fotky mali aj 1mb a hralo to tak ze jak ziaden iny mobil..ten 6300 mal ktomu este aj kazdy druhy clovek ktoreho som stretla.teraz mam f480 touchwiz ten samsung ale uz mi lezie poriadne na nervy,som sa prv z neho tesila ale teraz neviem..chcela by som nokiu n86,fajny je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nie nemam a ani nechcem . Uz nechcem nic bez OS.
@21 - @jingsavv
Mam 5000ku, ktora sa nelisi snad nicim, okrem toho ze nezerie pamatovku, ale baterka vydrzi mozno trojnasobok toho, co 6300, nezamrza (knock-knock), konektore drzia...
6300 je taky ten z tych telefonov, do ktorych len kladivom.
(Je to asi jediny telefon co som mal, na ktory sa stazujem. Alcatel OT 301 bol v pohode dokym mu neodletela antena (ale este aj potom som ho pouzival), Nokia 3310 bola v pohode aj ked nic nevydrzala (par kvapiek vody a musela do opravy), Nokiau 6120 (?, idk) som mal len kratko ale bez nejakeho vyrazneho nedostatku, Nokia 3220 vydrzala snad aj jadrovu katastrofu (par hodin uplne kruteho dazda a potom si este s kludom blikal svetielkami, nalietal mozno kilometre a tak), SEJ110i (totalny lowend) zvladal ukazovat cas a budik, viacej od neho nikto necakal, bolo to nudzove riesenie, 5000ka takmer absolutna spokojnost (drobnym problemom je nejake divne nacasovanie vystrazneho signalu pred vybitim. pri pouzivani je to doslova a do pismena par minut.)... ale 6300 len mlatit kladivom)