@hluzar no ale vážne, to je ako... niekomu povieš aby sa nehral s granátom lebo je nebezpečný, ale nepočúvne a keď ma potom preč ruku a kus hlavy príde sa opýtať že čo s tým. A tiež keď je obsah môjho názoru takmer nepravdepodobný a aj tak sa stane, začnú ma obviňovať že som to sabotoval aby som mal pravdu. Tak už väčšinou len držím hubu a ticho sa prizerám.
@druheja tak jedna vec je byt o krok napred a druha vec je vediet to podat , tak aby sa to neotocilo proti tebe.
Nechcem povedat, ze chyba je v tebe . Ciste z technickeho hladiska ide len o to vylepsit ''metody'' komunikacie.
Ak mas prevazne pravdu (ako ja) , je blbost tvarit sa, ze to tak nie je ak to tak je. To by bolo sebazaprenie a hlavne zaprenie niecoho, co moze byt dost uzitocne pre teba aj pre skupinu.
Vzdy zdorazni, ze tvoj nazor je rovnocenny s nazorom kohokolvek ineho.
Pouzivaj len tie najsilnejsie argumenty.
CIm viac obkecavas o jednej veci, tym viac ti klesa doverihodnost.
A ak seriozny diplomaticky pristup nezaberie, tak to povazuj za strateny pripad.
@hluzar - "môj názor je vždy pravdivý"? "v názoroch sa obvykle mýlim"?
...vysvetlil ti niekto niekedy že slovo "názor" znamená "subjektívny uhol pohľadu na vec"? čiže jeho pravdivosť/nepravdivosť sa dá posudzovať len relatívne, vzhľadom na názor iný/niekoho iného?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nechcem povedat, ze chyba je v tebe . Ciste z technickeho hladiska ide len o to vylepsit ''metody'' komunikacie.
Ak mas prevazne pravdu (ako ja) , je blbost tvarit sa, ze to tak nie je ak to tak je. To by bolo sebazaprenie a hlavne zaprenie niecoho, co moze byt dost uzitocne pre teba aj pre skupinu.
Vzdy zdorazni, ze tvoj nazor je rovnocenny s nazorom kohokolvek ineho.
Pouzivaj len tie najsilnejsie argumenty.
CIm viac obkecavas o jednej veci, tym viac ti klesa doverihodnost.
A ak seriozny diplomaticky pristup nezaberie, tak to povazuj za strateny pripad.
Ale urcite nerezignuj.....
...vysvetlil ti niekto niekedy že slovo "názor" znamená "subjektívny uhol pohľadu na vec"? čiže jeho pravdivosť/nepravdivosť sa dá posudzovať len relatívne, vzhľadom na názor iný/niekoho iného?
@midnnight hras sa na filozofa ?
Nejde ti to